Kontakt oss her
System

Inline søylesystemer

Dersom du ønsker løftesøyler med et diskret design og uten motorhus, er et LINAK® system med inline løftesøyler det perfekte valg.

Inline søylesystemer

Flere fordeler ved systemer for kontorbord
Kort oppsummert består alle LINAK® systemer av én eller flere løftesøyler, en kontrollboks for styring og et betjeningspanel, og alt er koblet til hverandre.

Du velger selv hvilke egenskaper ditt produkt skal ha - fra fundament til toppramme, også når det gjelder forskjellige tilpasninger. Når du velger et LINAK system og kombinerer det med tilbehør fra LINAK, kan du alltid være trygg på at alt passer sammen. Det er dette vi kaller Plug & Play™.

Inline løftesøyler
LINAK® inline løftesøyler er designet for bord uten tverrstag, noe som gir større benplass og flere designmuligheter. Våre løftesøyler med motorkapsling er kjent for høy kvalitet og stabilitet og kan i stor grad tilpasses kundens behov.

Inline løftesøyler er tilgjengelige med rektangulær, kvadratisk , ellipseformet eller rund profil og i flere farger – velg mellom standard svart, grå, hvit - eller akkurat den fargen du vil ha.

DESKLINE Inline løftesøylesystem
 

Kontrollboks
Inline systemer trenger en kontrollboks, og den kan tilpasses ditt behov. Kontrollboks CBD6S er hjernen i et standard system med inline løftesøyler. Avhengig av type kontrollboks kan du styre opptil 4 løftesøyler – dersom du trenger enda flere løftesøyler, tilføyer du bare en ekstra kontrollboks. I tillegg er  LINAK kontrollbokser designet for Plug & Play. De trenger ikke installasjon, de har lav vekt, har slankt og elegant design og i tillegg utrolig enkle å integrere – én skrue i midten samt rask og intuitiv tilkobling av kabler og stikkontakter.

DESKLINE Inline løftesøylesystem CBD6S
 

Betjeningspanel
Alle LINAK®  betjeningspaneler er designet med tanke på brukervennlighet og enkel integrering. Fra minimalistiske til avanserte betjeningspaneler med digitale funksjonaliteter, som integrerte skjermer og minnefunksjoner samt Bluetooth® som gjør det mulig å koble til appen Desk Control™.

Velg det betjeningspanel du liker, plugg det i systemet ditt og det er klart til bruk.

DESKLINE Inline løftesøylesystem DPG1C
 

Elementer som kompletterer ditt bordsystem
Når du har valgt et system, skal det integreres i ditt borddesign. Et annet opplagt valg er å kombinere med et DL Feet sett, som kan brukes med utvalgte løftesøyler. De har et rent design og finnes i flere varianter. Med noen få skruer monterer du et pent og stabilt system.

Du kan eventuelt tilføye tilbehør som Anti-Collision™ til systemet ditt. Det vil hindre at bordet kolliderer med gjenstander når det justeres opp eller ned. De fleste inline løftesøyler har integrert PIEZO™ Anti-Collision sensor som standard. Den kan kombineres med den gyroskop-baserte enheten Desk Sensor 1 Anti-Collision plug-in, som gjør systemet enda mer sensitivt for hindringer. Eller velg batteriet BA001 dersom bordet skal være mobilt.

Markedets beste produktutvalg og tilpasningsmuligheter
Alle våre løftesøyleprofiler og forskjellige systemløsninger utgjør utvilsomt markedets mest omfattende produktportefølje for kontorbord og arbeidsstasjoner. Alt passer sammen uansett produkt eller systemtype, og systemer fra LINAK® er derfor de mest intuitive og fleksible systemene.

Dersom du vil vite mer om våre systemløsninger for kontorbord og arbeidsstasjoner, er du velkommen til å kontakte din lokale representant for LINAK.

 

Bluetooth® og relaterte logoer er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG Inc., og all bruk av disse er basert på lisensiering til LINAK®.

Inline søyle DL17 fra LINAK play-icon

Inline søyle DL17 fra LINAK

Serie med kompakte DESKLINE kontrollbokser fra LINAK setter standarden play-icon

Serie med kompakte DESKLINE kontrollbokser fra LINAK setter standarden

Filer

DESKLINE produktoversikt

Om du gjør alle benker, bord eller disker som mennesker arbeider bak, høydejusterbare ved bruk av en elektrisk aktuatorløsning, så er det den fleksible måten å oppnå et konkurransefortrinn og styrke forretningen din på.

DESKLINE kvalitet teller

Vi bruker komponenter av høy kvalitet, toppmoderne produksjon og de strengeste teststandardene innenfor bransjen for å oppnå utmerket kvalitet.

DL2 Datablad

Se databladet som nettbrosjyre eller last ned PDF.

DL4S Datablad

Se databladet som nettbrosjyre eller last ned PDF.

DL12 Datablad

Se databladet som nettbrosjyre eller last ned PDF.

DL14 Datablad

Se databladet som nettbrosjyre eller last ned PDF.

DL17 Datablad

Se databladet som nettbrosjyre eller last ned PDF.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss