System

LINAK Desk Frame 2 – den intuitive rammeløsningen

Desk Frame 2 er en intuitiv rammeløsning som er utviklet for kunder som ønsker en enkel løsning i et rent design, som oppfyller de høye kvalitetsstandardene til LINAK®.

Den garantert raskeste løsningen for et kontorbord av høy kvalitet med sitte/stå-funksjon, heter Desk Frame 2 (DF2). Denne løsningen innebærer intuitiv montering, rent design og den kjente ytelsen fra LINAK.

Konseptet DF2 er basert på den intelligente topprammen – beam – som inneholder motoren, elektronikken og kablene. Sidevanger, elegante ben med usynlige glideputer, et sett med DL Feet og beam utgjør DF2-systemet – som enkelt å montere og klart til bruk på et øyeblikk.

LINAK Beam

Beam
Beam er hjernen og ryggraden til konseptet Desk Frame 2 . Det fungerer som toppramme og har motoren elektronikken og kablene integrert på innsiden. Alle deler er ferdigmontert og beam har derfor et rent design. Beam er teleskopisk og passer derfor til en rekke bordstørrelser (120 – 180 cm brede).

 
LINAK DPG

Sidevanger, betjeningspanel og kabler
Et sett utliggere gir stabilitet til bordrammen. De leveres sammen med strømkablene og det betjeningspanelet du foretrekker. Serien Desk Panel DPG er standard for løsningen DF2, og uansett hvilken av variantene du foretrekker, vil du ha glede av den intuitive funksjonen og det rene designet – alt-i-ett. Det er imidlertid nærliggende å velge det avanserte Desk Panel DPG1C, som er blitt tildelt Red Dot Award. Systemet har et integrert lys som minner brukeren om å reise seg, et display samt Bluetooth®-teknologi som gjør at det kan kobles til Desk Control™ App.

 
LINAK løftesøyle

Ben
Løftesøyler med usynlige glideputer er standard for Desk Frame 2. Løftesøylen har glatte profiler og et rent utseende og monteres enkelt ved hjelp av u-braketten, uten behov for noe verktøy.

 
LINAK DL Feet

Føtter
DESKLIFT™ Feet (DL Feet) har et diskret design og passer perfekt til en rekke typer kontorbord – inklusive DF2. DL Feet finnes i to typer design – innfelt eller toppmontert – og i to lengder.

 

LINAK® er en "one-stop-shop"
Løsningen Desk Frame 2 gir deg alt du trenger for å skape ditt eget unike kontorbord av høy kvalitet. Systemet består av fire sett: 1. beam, 2. sidevanger, betjeningspanel og kabler, 3. løftesøyler, 4. føtter.
Dersom du leter etter en helrammeløsning med flere alternative og tilpasningsbare funksjoner, bør du ta en titt på vår fleksible løsning Desk Frame 1 .

Desk Frame 2 – den intuitive rammeløsningen play-icon

Desk Frame 2 – Den intuitive rammeløsningen

Desk Frame 2 — slik monterer du et kontorbord play-icon

Desk Frame 2: Slik monterer du et kontorbord

Desk Frame 2 – slik demonterer du et kontorbord play-icon

Desk Frame 2: Slik demonterer du et kontorbord

Filer

DESKLINE produktoversikt

Om du gjør alle benker, bord eller disker som mennesker arbeider bak, høydejusterbare ved bruk av en elektrisk aktuatorløsning, så er det den fleksible måten å oppnå et konkurransefortrinn og styrke forretningen din på.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.