Nyheter 31. januar 2019

Ny 3D-konfigurator som skal gi en raskere designprosess

Som en hjelp til å gi detaljerte 3D-bilder av LINAK-produkter og dermed forkorte designfasen innførte LINAK® nylig en nettbasert 3D-konfigurator, konstruert av CADENAS PARTsolutions.

Nå er det mulig å tilpasse din LINAK aktuatormodell nøyaktig etter egne behov og laste ned et datablad for det angitte produktet direkte. Formålet med 3D-konfiguratoren på nettsiden til LINAK er å hjelpe kundene så de kan bruke mindre tid i designfasen på implementering av våre løsninger i industrimaskiner.

En slik tilpassingsmulighet vil særlig hjelpe konstruktører med å finne ut nøyaktig hvilket LINAK produkt de skal bruke. Det er mulig å angi og endre en rekke parametere, deriblant slaglengde, bakfester eller stempelstangøyne, helt til konstruktøren oppnår de riktige spesifikasjonene.

Ny 3D-konfigurator som skal gi en raskere designprosess

Den lineære aktuatoren LA36 er først ut
Til å begynne med vil LINAK 3D-konfigurator vise den slitesterke aktuatoren LA36.
Planen er imidlertid at flere aktuatorer og andre produkter skal følge etter. 
Ønsker du spesifikasjoner og alternativer for andre LINAK® aktuatorer, trenger informasjon om hurtigbestilling av standardprodukter eller  hjelp med en angitt produktkode, er det bare å kontakte din lokale representant for LINAK

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.