Kontakt oss her
Nyheter 6. april 2017

Schneider Electric reduserer den fysiske belastningen på de ansatte og øker produksjonseffektiviteten

Justerbare monteringsbord bidro til betydelig høyere sikkerhet og effektivitet hos den nederlandske spesialisten på energistyring, Schneider Electric. Bedre ergonomi har sørget for optimale arbeidsforhold for de ansatte og har generelt vært gunstig for hele selskapet.

Forbedret ergonomi bidrar til å redusere muskelutmattelse og muskel/skjelettlidelser. Schneider Electric tok i bruk en aktuatorløsning fra LINAK for serverreoler, store patchskap i stål. De ansatte hos Schneider Electric arbeider nå på en mer effektiv måte og med mindre fysiske belastninger.

Ved bruk av aktuator LA36 fra LINAK ble det utviklet et nytt monteringsbord for å redusere den fysiske belastningen på de ansatte og for å øke den totale effektiviteten i produksjonslinjen.

Les hele historien her

For mer informasjon ber vi deg kontakte vårt lokale datterselskap eller vår lokale forhandler.