Kontakt oss her
Teknologi og trender

Trendserie - Justering av flerfunksjonelle møbler

Mennesker som bor i moderne mikroleiligheter, må ofte være kreative når de skal innrede hjemmet sitt. De har minimal plass til inventar, og det fører til stadig økende etterspørsel etter flerfunksjonelle møbler.

De siste årene har flerfunksjonelle møbler vært en av de raskest voksende trendene innenfor møbel- og interiørbransjen. Å kombinere design med flerfunksjonalitet er mer nødvendig når byene vokser til millionbyer og stadig flere bor i såkalte mikroleiligheter

Utnytt plassen i hjemmet ditt
Allsidige løsninger og mangesidig design gir høy bokomfort – selv i meget små hjem – og er ofte også elegante og stilige løsninger.

Flerfunksjonelle møbler er designet med tanke på mer enn én funksjon eller ett formål og gir samtidig maksimal utnyttelse av den tilgjengelige plassen. Fleksibilitet er nøkkelordet.

Skap fleksibilitet ved å tilføye bevegelse
Møbler med bevegelsessystemer har blitt en vanligere og nesten selvfølgelig del av det moderne liv i mikroleiligheter i storbyer. LINAK produserer høykvalitative elektriske aktuatorløsninger for justerbare møbler og følger nøye med på utviklingen innenfor funksjonelt design. Vi vet at elektriske aktuatorer ikke bare innebærer luksusen det er å ha møbler som har smart og jevn bevegelse. De sparer deg også for strevet ved å manuelt gjøre en stol om til en seng eller et salongbord om til et spisebord.

I artiklene nedenfor finner du eksempler på flerfunksjonalitet som er integrert i de fleste typer møbler for hjemmet. Alle er eksempler på praktfullt design, intuitiv bruk og kreative ideer.

Flerfunksjonelle senger

Komfortsenger

Sengen opptar ofte mye av plassen i boligen. Her er tre eksempler på hvordan en seng kan ha flere funksjoner og være plassbesparende.
Les mer.
 
 
Flerfunksjonelle stoler

Hvilestoler og lenestoler

De fleste vil gjerne ha en ekstra komfortabel stol. Med litt kreativitet kan imidlertid stolen være mer enn en stol. Her er tre eksempler.
Les mer.
 
 
Flerfunksjonelle bord

Bord og benker

I små hjem kan det være vanskelig å få nok plass rundt bordet. Her er tre gode eksempler på hvordan et flerfunksjonelt bord kan gjøre det enklere.
Les mer.
 
 
Flerfunksjonelle sofaer

Sofaer og sjeselonger

De fleste kan ikke tenke seg et hjem uten en sofa. Men sofaen din kan ha mer enn én funksjon og derved være enklere å avse plass til i en liten stue.
Les mer.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss