Kontakt oss her
Sofaer sjeselonger

Sofaer og sjeselonger

 
 

Et av de viktigste møblene i hjemmet vårt er sofaen. I sofaen samles vi med venner og familie – foran TV-en eller i en god samtale over en kopp kaffe. De fleste av oss ser derfor på sofaen som helt uunnværlig i hjemmet – også om plassen er begrenset. Flerfunksjonalitet gjør sofaen enda mer nyttig i en mikroleilighet. Nedenfor finner du noen gode eksempler på dette.

 

"Twinny" av Proteas

Twinny sofa til køyeseng© PROTEAS – PAPAIOANNOU BROS SA, Alle rettigheter forbeholdt
 

Twinny sofa er selve innbegrepet av en flerfunksjonell sofa. Denne sofaen fra det greske designbyrået Proteas, er en litt utradisjonell tilnærming til en sovesofa. På noen sekunder blir sofaen til en køyeseng for to. Ganske genialt!

Du kan lese mer om sofakøyesengen på den engelske nettsiden til Proteas.

 

"Slot" av Matthew Pauk

Slot sofa© Matthew Pauk, Alle rettigheter forbeholdt
 

Den amerikanske designeren Matthew Pauk, som ses på som en guru innen design av fritidssko, jobbet mye med form, utseende og komfort da han skapte Slot sofa. Alt du forbinder med en sofa, har han kombinert i ett møbel. Denne 3-seteren inneholder en pall, et lite bord og to uttrekkbare puffer. Slot er perfekt for alt; her kan du sove, seriefråtse, samle venner til filmkveld eller nyte et glass vin med kjæresten.

 

"Sosia" av Emanuele Magini

Sosia foldbar sofa© Emanuele Magini, Alle rettigheter forbeholdt
 

Den italienske designeren Emanuele Magini har skapt en 2-seter som er omsvøpt av ett stoffstykke som kan åpnes med glidelås. "Sosia" sofa kan gjøres om til to lenestoler, en seng og til og med et lite prøverom. Denne sofaen er et utmerket eksempel på kreativitet og viser hvordan dynamisk møbeldesign kan resultere i et briljant stykke inventar som kan tilpasses enhver dagligdags situasjon i en mikroleilighet.

Du kan lese mer om dette møbelet på den italienske/engelske nettsiden til Emanuele Magini.

 

Tilføy elektrisk justering

Se for deg at disse (eller andre) geniale flerfunksjonelle møbler har bevegelsesløsninger basert på elektriske aktuatorer. Det vil gjøre det enda enklere å bytte mellom møbelets funksjoner - bare ved å trykke på en knapp.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss