Hvilestoler Lenestoler

Hvilestoler og lenestoler

 
 

Noen ser på en lenestol eller hvilestol som et møbel for egoister. Men for mange er dette selve symbolet på kos og avslapning med en god bok og en kopp te. Uansett hvilken holdning man har, er det sannsynligvis dette møbelet som først blir ofret av dem som bor i en mikroleilighet. Det er rett og slett ikke nok plass!

Men hva om du kunne hatt en koselig stol som hadde mer enn hvilestolfunksjonen? Ville du ofret den da? Ta en titt på de kreative eksemplene nedenfor, og prøv å se for deg hvordan din neste lenestol kan se ut.

 

"Savion" av Cortesi Home

Savion stol til dagseng© Cortesi Home, Alle rettigheter forbeholdt
 

Stolen "Savion" av Cortesi Home i Illinios i USA, er et godt eksempel på møbler som har mer enn én funksjon. Det er komfortabel stol som er enkel å gjøre om til en dagseng og deretter til en seng. Med denne har du alltid en ekstra seng dersom du får en uventet overnattingsgjest.

Du kan lese mer om stolsengen på den engelske nettsiden til Cortesi Home.

 

"Openbook Chair" av TILT

Openbook Chair© Studio TILT, Alle rettigheter forbeholdt
 

"OpenBook Chair" er et annet spennende eksempel. Den er skapt av designbyrået TILT i London. Det er både en koselig lenestol og en bokhylle. Med denne har du ikke bare favorittbøkene midt i rommet, de er også der hvor de blir lest. Med dette geniale møbelet har du alt du trenger når du vil kose deg under ullteppet med en god bok og en kopp te.

Du kan lese mer om stolen på den engelske nettsiden til TILT.

 

"fLOP" av Elena Sidorova

Flop stol til seng© Elena Sidorova, Alle rettigheter forbeholdt
 

Den russiskfødte designeren Elena Sidorova fant en ny måte å kombinere stuen og soverommet – eller i det minste å kunne tilby overnattingsgjester en seng. Denne smarte lenestolen kan gjøres om til en komfortabel seng på noen sekunder. Det er til og med oppbevaringsplass for dyne og pute inne i stolen. Fra komfortabel stol til oppredd seng på ett minutt.

Du kan lese mer om stolsengen på f.eks. Archello.

 

Tilføy elektrisk justering

Det er mulig å kombinere flerfunksjonalitet med praktisk komfort og optimal ergonomi, og det er absolutt mulig å gjøre det uten at det går på bekostning av de estetiske aspektene ved ditt design.

Det er mulig å utstyre alle disse stolene med et elektrisk bevegelsessystem, som hjelper deg med å bytte mellom møbelets funksjoner. Du bare trykker på en knapp og lar integrerte, lydsvake aktuatorer gjøre jobben. Prøv å se for deg dette styrt via en personalisert håndbetjening som har fordelene ved moderne trådløs Bluetooth®-teknologi.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.