Kontakt oss her
Trendserie mikroleiligheter - Hong Kong

Sim-plex – 30 m², Hong Kong

 
 

Et annet sted der små leiligheter blir stadig mer påkrevd, er Hong Kong. Øya har ambisjoner om å bygge flere hjem til en overkommelig pris. Ifølge planen vil det blir bygget 280 000 nye kommunale hjem og hele 180 000 privateide hjem innen 2027.

Byen Hong Kong er kjent for å ha noen av verdens høyeste eiendomspriser, men er samtidig et av stedene der folk bor på minst plass. Det har motivert flere designere til å ligge i forkant og tegne små leiligheter med ulike rom som omfatter multifunksjonelle møbler.

Denne 30 m² leiligheten er et godt eksempel - den fungerer både som leilighet og kunstgalleri for sin kunstelskende eier. Fire personer kan sove i leiligheten, som har to senger i et separat soverom, stue med spiseplass, kjøkken og bad. Og som om det ikke skulle være nok – den lille leiligheten har også plass til et piano.

Noen få aktuatorløsninger i tillegg ville gjort denne leiligheten enda mer fleksibel. Høyderegulerbare armlener på sofaen kunne gitt ekstra avskjerming for arbeidsplassen på det opphøyde gulvet. Høyden på skrivebordet på soverommet kunne vært justert med en søyle så det kunne brukes som bord, sengeskap og stående arbeidsstasjon. TV-en kunne vært trukket tilbake i hyllen for å gi mer plass til og rundt kunstobjekter når TV-en ikke er i bruk.

Les mer om leiligheten på Sim-plex-design.com.

Trendserie mikroleiligheter - Hong Kong

© 2018 LifeEdited. All rights reserved.

Filer

HOMELINE produktoversikt

Opplev de forskjellige TWINDRIVE systemer med lavt lydnivå og små innbyggingsdimensjoner, som brukes både i senger med springfjærer og senger med ribbebunn.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.