Kontakt oss her
Trendserie mikroleiligheter - New York

LifeEdited2 – 32 m², New York

 
 

Et eksempel på en leilighet med liten plass er denne på 32 m² i Soho-distriktet i New York. LifeEdited2 er designet av "tiny-living"-guruen Graham Hill, som spesialiserer seg på design av minimalistiske hjem med mange forskjellige funksjoner.

32 m² høres ikke mye ut, men Graham Hill har likevel skapt en leilighet med plass til ti middagsgjester, fire senger, rikelig med oppbevaringsplass samt separat kjøkken og bad.

Leiligheten har ett rom som fungerer som soverom, stue og spisestue. Høyden på sofaen kan justeres manuelt og forvandles til et stort spisebord. Sengen kan oppbevares i veggen bak sofaen og tas ned når det er sengetid. Videre kan hjemmekontoret også brukes som bar og gjesterom med to senger, der deler av sofaen fra stuen blir benyttet.

Ved å bruke elektriske aktuatorer på møblene i denne leiligheten kunne sengen vært skjøvet sammen med et knappetrykk for å unngå belastning på ryggen. Og hvis høyden på sofaen/spisebordet kunne justeres med et LINAK system, kunne det også vært brukt som høy kontorpult og dermed gitt flere muligheter for å gjøre den lille leiligheten i New York enda smartere.

Les mer om leiligheten på LifeEdited.com.

Trendserie mikroleiligheter - New York

© 2018 LifeEdited. Med enerett.

Filer

HOMELINE produktoversikt

Utforsk sortimentet av HOMELINE systemer og produkter for både justerbare senger og lenestoler.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss