Teknologi og trender

“Care for Tomorrow Today”

Care for Tomorrow Today™ er et tankesett hos LINAK. Et tankesett som krever at vi alle tenker fremover og sammen finner metoder for å øke sikkerheten og bedre komforten og ergonomien for pasienter og pleiepersonale over hele verden.

Det er stadig flere mennesker som trenger pleie, men færre til å gjøre jobben, og det er derfor et stort behov for intelligente løsninger som gir effektiv arbeidsflyt og som øker pasientenes sikkerhet og komfort. Det er derfor “Care for Tomorrow Today” har blitt mottoet for alt vi gjør hos LINAK.

Vi mener det er helt nødvendig å tenke fremover. Bare på den måten kan vi gi verden de avanserte ergonomiske løsningene som vil utgjøre en betydelig forskjell. Og vi håper du vil være med oss på denne ferden.

Gjør en positiv forskjell
Vi oppfordrer deg til å å ta viktige produkter som sykehjemssenger, rullestoler, pasientløftere og undersøkelsesbord til neste nivå ved å integrere Intelligent Care Solutions™ i ditt design. Til beste for pasientene og pleierne, men også for samfunnet.

Eller med andre ord: “Care for Tomorrow Today”.

“Intelligente pleieløsninger, som intelligente senger, betyr ikke at vi gir mindre omsorg til brukeren. Teknologiske fremskritt gjør oss i stand til å legge visittene til de tidspunktene vår hjelp har størst verdi for brukeren. Det betyr mye for brukerne og deres familier – og for oss.”

Henriette Petersen, pleier.

Filer

MEDLINE & CARELINE produktoversikt

Oppdag et bredt spekter av innovative MEDLINE & CARELINE produkter som kan bidra til å forbedre dine sykehus- og helseprodukter.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.