Kontakt oss her
Nyheter 15. mars 2022

LC1 - det beste valget for en rekke bruksområder

Med lanseringen av løftesøylen LC1 utvider LINAK sitt omfattende produktsortiment med en ny 3-delt løftesøyle av aluminium. Med den nye LC1 kan du designe produktet ditt uten å gå på kompromiss med kraft, kvalitet og stabilitet.

Løftesøyler fra LINAK omfatter en serie av LC1 løftesøyler for en rekke bruksområder

Det robuste designet og den høye løftekraften, kombinert med et behagelig lydnivå, gjør at denne løftesøylen passer perfekt for en rekke bruksområder, fra forskjellig medisinsk utstyr til DESKLINE®-løsninger. Den strenge og kontinuerlige testingen til LINAK® sørger for pålitelige produkter med høy ytelse. Løftesøylen LC1 er av samme førsteklasses kvalitet som de andre enestående produktene til LINAK.

 

Den ideelle løftesøylen for medisinsk utstyr av middels størrelse

LC1 gir kraft og stabilitet samt en skyvekraft på opptil 4000 N og en trekkraft på 2000 N, i tillegg til et bredt spekter av kundetilpassede funksjoner. Den kompakte formen og det strømlinjeformede utseendet gjør det enkelt å integrere denne løftesøylen i ditt neste produktdesign - uten å gå på kompromiss med kraft, kvalitet eller design. LC1 er spesialdesignet for bruk i medisinsk utstyr, som benker, bord og behandlingsstoler, der kraft og stabilitet er helt nødvendig.

Den nye LC1 er utviklet for å takle høy belastning, og det kraftige og teleskopbaserte designet gir både kraft og høyde når det er behov for det. I tillegg har den et nytt design med en elegant og rengjøringsvennlig overflate som gjør det enkelt å rengjøre løftesøylen og holde god hygiene. Både pleieren og pasienten vil sette pris på den enkle og raske justeringen som sørger for god ergonomi og stabil posisjonering av løftesøylen.

LC1 gir jevn og ergonomisk korrekt bevegelse i alle situasjoner og er til god hjelp i en tid med ressursmangel innenfor helsesektoren samt stadig flere eldre personer som trenger pleie. Fokus på ergonomiske arbeidsrutiner er en fordel for alle.

Dersom du ønsker mer informasjon om den nye LC1 for medisinsk utstyr, kan du besøke vår produktside eller landingssiden Kraften i valgfrihet.

 

Velg LC1 når du trenger en DESKLINE®-løsning som takler høy belastning

LINAK LC1 DESKLINE løftesøyle leverer nok kraft (opptil 4000 N) til perfekt og rask justering av også de tyngste konsollene og arbeidsstasjonene i kontrollrom - og har en kvalitet du kan stole på. Tilføy fleksibilitet og ergonomi, og du har den perfekte systemløsningen til ditt medisinske bruksområde.

LC1 DESKLINE er utviklet med stor slaglengde og kompakte innbyggingsmål og sørger for optimal ergonomi for brukere av forskjellig høyde. DESKLINE-variantene av LC1 er kompatible med CBD6S kontrollboks og alle våre betjeningspaneler – det er bare Plug & Play™. Kombinasjonen av høy løftestyrke, robust design og høyt bøyemoment gjør denne løftesøylen til et optimalt valg når kraft og pålitelighet er prioritert.

Dersom du vil vite mer om hvordan DESKLINE-varianten av LC1 vil påvirke designet til fremtidige kontrollkonsoller, kan du besøke vår produktside eller siden Konsoller i kontrollrom.

 
LINAK løftesøyler Serien LC1 play-icon

LINAK LC1 - Kraften i valgfrihet

Sniktitt - LC1 DESKLINE - video bilde play-icon

LC1 DESKLINE - Kraften i tillit

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss