Kontakt oss her
Konsoller

Konsoller i kontrollrom

LINAK løftesøyler leverer nok kraft til perfekt og rask justering av også de tyngste konsollene og arbeidsstasjonene i kontrollrom - og har en kvalitet du kan stole på. Tilføy fleksibilitet og ergonomi, og du har den perfekte systemløsningen til ditt medisinske bruksområde.

Tungt belastet konsoll i kontrollrom - med fire LINAK LC1 løftesøyler

Kraft, fleksibilitet og ergonomi for konsoller

Når du skaper løsninger for kommando- og kontrollrom for kritiske oppgaver, som er tilpasset hver enkelt kunde og som må lages for å vare, trenger du et høydejusterbart løftesystem som både er enkelt å integrere og som man kan stole på i de mest krevende situasjoner. Ved å bruke elektriske lineære løftesøylesystemer fra LINAK®, vil du oppnå mange konkurransefortrinn i markedet ditt:

  • Grundig testede og pålitelige løftesøyler som takler høy belastning
  • Fleksible og enkle å integrere i ditt system – det er bare Plug & Play™
  • Lokalt partnerskap og lokal service – basert på global erfaring

Operatører som utfører kritiske oppgaver i døgnbetjente kontrollrom, trenger fleksible og ergonomiske løsninger som kan justeres individuelt for hver enkelt operatør. Det er uhyre viktig at de holder seg kvikke, friske og årvåkne.

Når man skaper løsninger for samfunnskritiske funksjoner, som olje- og gassleveranse, militæret, politiet, strømforsyning, og også for industrielle bruksområder og romfart, må løsningene være både pålitelige og ergonomisk riktige.

Tillit basert på grundig testing
Innenfor kritiske funksjoner, som nødetater og flytrafikkontroll, må man kunne ha full tillit til at kommando- og kontrollkonsoller og arbeidsstasjoner i kontrollrom alltid fungerer som de skal.. Det er derfor LINAK lar hvert eneste produkt gjennomgå en omfattende serie av tester før det forlater fabrikken. Du kan ha full tillit til at løftesøylen du bruker, er grundig testet og laget for å vare. Når omdømmet ditt er basert på pålitelighet, kan du stole på at LINAK løftesøyler alltid leverer det de skal.

Fleksibilitet for bedre design
Alle komponenter i LINAK produkter er designet for Plug & Play og er alltid kompatible med hverandre. Det er derfor enkelt å integrere et høydejusterbart elektrisk lineært løftesystem fra LINAK i dine konsoller og arbeidsstasjoner til kontrollrom.

LINAK løftesøylesystemer kan brukes som enkeltsøyle, i et parallellsystem med 2, 3 eller 4 søyler eller i et parallellsystem med opptil 16 søyler. LINAK løftesøyler kombinerer designfrihet med topp ytelse. Vårt utvalg av løftesøyler gir jevn, ergonomisk, presis og lydsvak bevegelse og en dramatisk forbedret brukeropplevelse. Og alle er solide og robuste.

Vi vil alltid støtte deg
Kundene dine har tillit til varemerket ditt, og du kan stole på at LINAK leverer pålitelige, kraftfulle, ergonomiske løsninger som fungerer perfekt og som tar vare på ditt verdifulle omdømme. I over 30 år har LINAK kontinuerlig utviklet elektriske lineære aktuatorsystemer, og vår omfattende produktportefølje dekker et bredt spekter av konsoller med forskjellig design. Med LINAK som partner får du support i verdensklasse og bransjeledende kvalitet. Med 30 lokale salgskontorer kjenner vi markedet ditt, snakker språket ditt og kan tilby ekspertise basert på global erfaring, som gjør bedriften din konkurransedyktig. Kontakt din lokale representant for LINAK.

Les mer
Kommando- og kontrollrom med justerbare, ergonomiske arbeidsstasjoner og konsoller som takler høy belastning
Sniktitt - LC1 DESKLINE - video bilde play-icon

LC1 DESKLINE - Kraften i tillit

Serie med kompakte DESKLINE kontrollbokser fra LINAK setter standarden play-icon

Serie med kompakte DESKLINE kontrollbokser fra LINAK setter standarden

Filer

DESKLINE produktoversikt

Om du gjør alle benker, bord eller disker som mennesker arbeider bak, høydejusterbare ved bruk av en elektrisk aktuatorløsning, så er det den fleksible måten å oppnå et konkurransefortrinn og styrke forretningen din på.

Løsninger for konsoller

LINAK leverer kraftfulle løftesøyler for tungt belastede konsoller og arbeidsstasjoner i kontrollrom der pålitelighet er en kritisk nødvendighet.

Les mer

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss