Kontakt oss her
Justerbare kommando- og kontrollkonsoller i kontrollsenter

Løsninger for konsoller

LINAK leverer kraftfulle løftesøyler for tungt belastede konsoller og arbeidsstasjoner i kontrollrom der pålitelighet er en kritisk nødvendighet.

Kraften i tillit. Løftesøyler for konsoller i kontrollrom

Når det gjelder kontrollrom, er det en økende trend mot sentralisering i datadrevne nettverk. For å kunne tilby en mest mulig ergonomisk konsoll eller arbeidsstasjon til hver enkelt operatør, uansett kroppshøyde, kreves en pålitelig løftesøyle som har en slaglengde som kan tilpasses alle operatører i et kontrollrom og som har den nødvendige kraften til å løfte tunge konsoller eller arbeidsstasjoner år etter år. LINAK® løftesøyler som takler høy belastning og blant annet innebærer følgende fordeler:

  • Kraftfulle, holdbare og med høy ytelse ved høy belastning
  • Optimalt BID/slaglengde-forhold for maksimal ergonomisk fleksibilitet
  • Designfrihet – for enkel montering og systemintegrasjon
  • Jevn parallellkjøring og lydsvak drift
  • Løftesøyler som er bygget for å vare og som testes så grundig at du kan ha full tillit til dem

Kontrollrom: pålitelighet er nøkkelen
Disse produktene brukes til de mest kritiske oppgaver: Flygeledertårn, nødsentraler, militæret, politi, trafikketater, strømselskaper, industrielle bruksområder og romfart. Løsningene må være pålitelige. Sluttkundene må kunne stole på at produsentene av konsoller og arbeidsstasjoner bruker de beste komponentene. Og når det gjelder kvalitet, kan du stole på LINAK.

Ergonomisk designet for maksimal årvåkenhet
Operatører som har lange vakter i døgnbetjente kontrollrom, må ha ergonomisk fleksible løsninger som enkelt kan justeres slik hver enkelt ønsker det. Det er uhyre viktig at de som utfører samfunnskritiske oppgaver, er kvikke, friske og årvåkne. For å skape den best mulige ergonomiske konsollen eller arbeidsstasjonen for hvert eneste prosjekt, er sortimentet av løftesøyler fra LINAK designet for trygge løft av de tyngste konsoller og arbeidsstasjoner, i år etter år.

Når omdømmet står på spill
Som produsent av konsoller og arbeidsstasjoner til kontrollrom er du avhengig av kundenes tillit og av godt omdømme. Kunder som har kritiske oppdrag, er uhyre opptatt av dette. LINAK løftesøyler er laget for å vare De har lang holdbarhet og lang levetid og eliminerer behovet for vedlikehold.

Vi vil alltid støtte deg
Med en løsning fra LINAK kan produsentene skape 100 % pålitelige og ergonomiske kontrollromskonsoller som fungerer i år etter år i krevende omgivelser. LINAK løftesøyler er laget for å vare De har lang holdbarhet og lang levetid og eliminerer behovet for vedlikehold.

Våre kunder som arbeider med utstyr til samfunnskritiske funksjoner, vet at LINAK alltid vil støtte dem. Og fordi hver eneste løftesøyle er basert på varemerket LINAK, kan du ha full tillit til produktene du leverer. Mer enn 30 års erfaring med elektriske løftesøyler gjør at vi kan tilby den beste servicen og produktteknologien som finnes. Vårt globale nærvær betyr at LINAK alltid er i nærheten og er klar til å dele sin brede markedsinnsikt med deg.

Sniktitt - LC1 DESKLINE - video bilde play-icon

LC1 DESKLINE - Kraften i tillit

Serie med kompakte DESKLINE kontrollbokser fra LINAK setter standarden play-icon

Serie med kompakte DESKLINE kontrollbokser fra LINAK setter standarden

Filer

DESKLINE produktoversikt

Om du gjør alle benker, bord eller disker som mennesker arbeider bak, høydejusterbare ved bruk av en elektrisk aktuatorløsning, så er det den fleksible måten å oppnå et konkurransefortrinn og styrke forretningen din på.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss