Kontakt oss her
Nyheter 16. mai 2019

Ny kontrollboks i CO-serien gir flere muligheter på helseområdet

LINAK® presenterer enda en kraftig kontrollboks for justerbart helseutstyr. Med 280 W SMPS og IPX6 Washable DURA™ vil CO65 passe perfekt med resten av LINAK® OpenBus™-kontrollboks-serier.

CO65

LINAK har utvidet sin kontrollboks-plattform for justerbart helseutstyr, og gjør det enda lettere å velge den rette kombinasjonen med systemegenskaper for den grundige produsent av medisinsk utstyr.

Den nye kontrollboksen CO65 er en 4-kanals OpenBus™ kontrollboks med en intuitiv kabelhåndteringsdesign for programerbare aktuatorsystemer. Dette gjør det også mulig med flere muligheter for enkel integrering.

Kraftig, vaskbar og med flere alternativer
280 W SMPS gjør CO65 til et allsidig valg for en rekke bruksområder for produsenter av utstyr til sykehus og helsevesen. Med CO71, som kommer med en 350 W SMPS, Bluetooth®-teknologi og en CO-Link™ driftsalternativ, er CO65 et godt valg hvis du er på utkikk etter både kraft og hurtighet og og er interessert i IPX6 Washable DURA™.

Bedre hygiene med IPX6 Washable DURA™
Alle kontrollbokser i CO-box-serien er lansert under den strenge LINAK standarden, IPX6 Washable DURA™ - inkludert i CO65. Denne standarden signaliserer at produktet er vannbestandig og kan maskinvaskes i mye større grad enn hva dagens normer foreskriver.

Dermed kan du tilby produkter som lever opptil de strengeste hygienestandardene og gir justerbare systemer betydelig lenger levetid.

Enkel å integrere og lett å montere
Den geniale LINAK®-braketten gjør det ekstremt lett å feste systemer som baserer seg på CO-bokser. Både brakett og kontrollbokser kan festes i flere retninger, og matche dine produkter perfekt, og alle CO-bokser kan lett kombineres med batteri-backup hvis nødvendig. Denne kombinasjonen med funksjoner følger de nye LINAK standardene.

Hvis du ønsker vite mer om LINAK® kontrollboks CO65, kan du kontakte din lokale representant for LINAK .

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss