Teknologi og trender

CO-Link™

CO-Link™ er et konsept fra LINAK som gjør at du kan fordoble antallet kanaler i ditt aktuatorsystem, ved bruk av LINAK produkter som allerede er tilgjengelige. De vil ha dobbelt så høy kraft, og du kan styre det hele med den samme håndbetjeningen (bare én).

Se for deg to kontrollbokser og bare én håndbetjening
Av og til trenger man mer enn de fire tilgjengelige kanalene i aktuatorsystemet. Svært avansert helseutstyr, som spesialsenger, noen bariatristoler og forskjellige behandlingsbord og -stoler, krever ofte ekstra kanaler for flere aktuatorer eller andre funksjoner som gir merverdi. Dersom du skal bruke flere kontrollbokser fra LINAK av typen CO61, CO65 eller CO71 bør du vurdere CO-Link. 

  • Opptil åtte kanaler og dobbel kraft
  • Enkel oppstilling med kabler og spesialtilpasset programvare
  • Enkel logistikk ved bruk av produkter du allerede har

CO-Link er ikke et produkt. Det er et konsept som er utviklet av LINAK for kunder som fremstiller spesialisert, justerbart helseutstyr. Utstyr som krever mer enn den vanlige oppstillingen med fire kanaler.

Opptil åtte kanaler for spesialutstyr
LINAK CO-Link gjør det mulig å skape avansert bevegelse av svært spesialisert utstyr innenfor helsevesenet. Konseptet innebærer ikke bare en ekstra kontrollboks og derved dobbelt så mange kanaler, men også med mer kraft. Kombinering av to kontrollbokser gir deg da dobbel kraft. Og alt styres med bare én håndbetjening.

Bestill en kabel, og last ned din spesialtilpassede programvare
LINAK har gjort det enkelt å designe en CO-Link uten å måtte utvikle et nytt og kostbart system. Du bare kobler to kontrollbokser med en kabel via en standard LINAK koblingsboks. Kontrollprogramvaren er spesialtilpasset ditt unike utstyr og er enkel å laste ned når du er klar.

Bygg en oppstilling med det du allerede har
Det blir naturlig nok ikke solgt like mange spesialsenger eller annet svært avansert helseutstyr, som for eksempel sykehussenger eller vanlige pasientløftere. Det er nettopp derfor din CO-Link bygger på LINAK produkter som du allerede har. De samme aktuatorene, kontrollboksene, betjeningene osv. Dette gir ideell logistikk og fleksibilitet slik at du umiddelbart kan møte kundenes behov.

 
CO-Link play-icon

LINAK CO-Link™ - avansert bevegelse med dobbel kraft

Filer

MEDLINE & CARELINE produktoversikt

Oppdag et bredt spekter av innovative MEDLINE & CARELINE produkter som kan bidra til å forbedre dine sykehus- og helseprodukter.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.