Teknologi og trender

Høyt trykk på arbeidsplassen krever proaktiv beskyttelse

Det har aldri vært større fokus på betydningen av hygiene innenfor helsesektoren. Helsemyndighetenes ressurser er på bristepunktet, og alt som kan ta av litt for presset på personale, pasienter og budsjetter kan utgjøre en dramatisk forskjell.

Det har alltid vært viktig å holde sykeshussenger og annet helseutstyr fullstendig rene for å hindre spredning av multiresistente bakterier og infeksjoner. Men de strenge hygienekravene kan legge press på både ressurser og tidsbruk - samtidig som sterke kjemikalier, varmt vann og høytrykksvasking er utfordringer for sengenes aktuatorsystem.

Velg LINAK® IPX6 Washable DURA™ for å takle trykket: Vårt sortiment av DURA™ produkter er testet med tanke på upåklagelig ytelse – også etter flere år med hyppig vasking. Våre produkter tåler faktisk 5 ganger flere vaskesykluser enn det IEC60601-standarden krever. Uansett hva fremtiden bringer, vil Washable DURA™ tåle trykket.

Proaktiv beskyttelse av investeringene dine
Hos LINAK hjelper vi kundene våre med å forberede seg på en fremtid med enda strengere standarder og enda større fokus på hygiene. Våre produkter for helseutstyr overskrider flere obligatoriske internasjonale standarder og sertifiseringer og holder deg proaktivt beskyttet når det er høyt trykk på arbeidsplassen. Vær forberedt på alt som kan komme, og sats på en helseløsning som varer i mange år og som er verdiøkende.

Filer

MEDLINE & CARELINE produktoversikt

Oppdag et bredt spekter av innovative MEDLINE & CARELINE produkter som kan bidra til å forbedre dine sykehus- og helseprodukter.

Fokus på pasientsenger

Når man ønsker å finne måter å gjøre pleietrengende mennesker mer selvstendige på, er sengen et opplagt sted å starte. LINAK tilbyr den perfekte tilpasning til forskjellige konstruksjoner for pasientsenger.

LINAK IPX6 Washable DURA™ Brosjyre

Vaskbarhet er et krav innenfor moderne helsevesen. LINAK IPX6 Washable DURA™ for justerbart sykehus- og pleieutstyr – neste nivå av rent.

Sikkerhetshefte

Forskjellige produkter trenger forskjellige sikkerhetsfunksjoner. Uansett hva slags medisinsk utstyr du designer, tilbyr LINAK et bredt utvalg av sikkerhetsfunksjoner - som standard eller valgfri funksjon.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.