Kontakt oss her
Nyheter 6. desember 2018

Tar hygiene til neste nivå – år etter år

I mer enn 150 år har hygiene stått på agendaen på sykehus og ellers innenfor helsevesenet. Som produsent av avanserte bevegelsessystemer for justerbart helseutstyr tar LINAK ansvar for stadig bedre hygiene, ved å tilby rengjøringsvennlige og vaskbare produkter – og det vil vi fortsette med.

På midten av 1800-tallet dokumenterte de to legene og pionerene Oliver Wendell Holmes og Ignaz Semmelweis, hvordan pasientenes overlevelsesrate økte når kirurger og jordmødre utførte en grundig håndvask mellom hver pasientkonsultasjon. Det var etablert en sammenheng mellom helse og hygiene på sykehuset.

I dag omfatter konseptet hygiene også vask og desinfisering av alt utstyr som brukes på moderne sykehus. Som produsent av verdensledende bevegelsessystemer og løsninger for en rekke typer medisinsk utstyr, som sykehussenger og pasientløftere, føler vi oss forpliktet til å tilby holdbare og vaskbare produkter, og til å heve de gjeldende normer og standarder og ikke bare oppfylle dem. 

Vi gjør dette for å bidra til enda høyere større oppmerksomhet på dette viktige temaet. Innenfor feltet vaskbart medisinsk utstyr blir "neste nivå av rent" kalt: LINAK IPX6 Washable DURA™ 

Vi vil fortsette vårt arbeid for en kontinuerlig forbedring av hygienen innenfor helsevesenet - et arbeid som ble innledet av disse pionerenes studier og harde arbeid, fordi vi bryr oss om morgendagen i dag.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.