Kontakt oss her
Nyheter 11. januar 2017

Batteriteknologi som gir deg frihet

Batteriet BA001 gjør et bredt spekter av mobilt utstyr mobilt. Vær mobil. Bli inspirert.

Batteriteknologi som gir deg frihet
De er overalt – strømledninger og kabler. På jobben gir de strøm til justerbare skrivebord, traller eller det justerbare videostativet konferanserommet. Noen har justerbar kjøkkeninnredning eller spisebord, og kanskje også en justerbar hvilestol i stuen. Tenk deg nå at vi fjerner strømledningene – og gir deg et kraftig, oppladbart batteri som er skjult i et diskret design. LINAK batteri BA001 gjør at du kan få alt – mobilitet, fleksibilitet og komfort – uten at det går ut over designet ditt.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss