System

LINAK Desk Frame 1 – den fleksible rammeløsningen

Desk Frame 1 er et fleksibelt rammekonsept fra LINAK®. Du kan kombinere systemet med de fleste produkter fra serien DESKLINE for å skape ditt eget unike brod. Du har nærmest uendelige muligheter.

Desk Frame 1 (DF1) er den fleksible måten å lage din egen helramme basert på sett pakket i esker. Dette konseptet fra LINAK kan kombineres og matches med de fleste produkter fra serien DESKLINE®. Velg og kombiner en LINAK Kick & Click™ toppramme, en DESKLIFT™ SetPack (inneholder to løftesøyler, en kontrollboks, et betjeningspanel og kabler) og et sett med DESKLIFT™ Feet. Alt du trenger i tillegg er din egen bordplate.

Desk Frame 1 Kick & Click

Ramme - Kick & Click™
Med Kick & Click™ toppramme er det raskt og enkelt å montere løftesøylene til din bordplate. Du trenger ingen verktøykasse, skruer eller bolter – bare klikk topprammen sammen. Den finnes i tre varianter: Fixed (for bord opptil 120 cm), Adjustable (for bord fra 140 – 200 cm) eller Base (for fleksible bordbredder).

 
Desk Frame 1 Setpack

Ben - DL SetPack
DESKLIFT™ SetPack (DL SetPack) er et sett som er pakket i en eske og som inneholder alle de elektriske elementene du trenger – to løftesøyler, et betjeningspanel, en kontrollboks og de nødvendige kablene. Dette er hovedsakelig alt du trenger til ditt bordjusteringssystem. Dessuten har du full designfrihet fordi hver del finnes i forskjellige varianter, som søyler med rund, kvadratisk eller rektangulær profil, 2- eller 3-delte søyler i vanlig eller opp/ned-variant. Velg én av de tre standardfargene og match dem med din favoritt blant betjeningspanelene - det er et hav av muligheter.

 
Desk frame 1 Føtter

Føtter - DL Feet
DESKLIFT™ Feet (DL Feet) er den generelle betegnelsen for en rekke føtter for justerbare bord. De finnes i to standardlengder og med forskjellige bredder og passer til en rekke løftesøyler fra LINAK®, uavhengig av hvilken profil som er valgt. Du kan dessuten velge blant to forskjellige monteringsløsninger – toppmontering og nedfelt montering.

 

LINAK® – en "one-stop-shop"
I mange aspekter kompletterer DF1-konseptet en av markedets mest omfattende produktkataloger med elektriske systemer for justerbare kontormøbler. LINAK produktutvalg dekker allerede de mest avanserte bordene arbeidsstasjonene med Anti-Collision løsninger, som Desk Sensor 1 og PIEZO™ samt energisparende og miljøvennlige kontorbord med ZERO™ teknologi  og PVC-Free™  systemelementer.

Vi introduserer Desk Frame 1 play-icon

Vi introduserer Desk Frame 1

Desk Frame 1: Hvordan montere et skrivebord play-icon

Desk Frame 1: Hvordan montere et skrivebord

Filer

DESKLINE produktoversikt

Om du gjør alle benker, bord eller disker som mennesker arbeider bak, høydejusterbare ved bruk av en elektrisk aktuatorløsning, så er det den fleksible måten å oppnå et konkurransefortrinn og styrke forretningen din på.

Desk Frame 1 brosjyre

Opplev helrammekonseptet LINAK "Desk Frame 1" - alt du trenger for å bygge ditt elektriske sitte/stå-bord. Det består av tre sett: Kick & Click™ (toppramme), DL SetPack (inneholder søyler, et betjeningspanel, en kontrollboks og kabler) og DL Feet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.