Kontakt oss her
Nyheter 26. august 2019

Støttesting av elektriske aktuatorer for industriell applikasjoner

På LINAK® testsenter testes elektriske lineære aktuatorer for industrielle applikasjoner - ofte til det ekstreme. Titt inn; se hvordan vi støt- og vibrasjonstester aktuatorer, og lær hvorfor det er viktig for deg.

Ikke mange produsenter av industrielle aktuatorer (hvis noen) har et testregime som er så omfattende som det hos LINAK. På bedriftens testsenter i Danmark testes alle LINAK® produkter - og de aktuatorer som brukes i industrielle applikasjoner testes ekstra strengt.


Langvarig vibrasjon og gjentatte fall på harde overflater
Risting og kraftige støt er en del av hverdagen for mange elektriske aktuatorer i for eksempel landbruket, byggebransjen og for mange andre utendørs maskiner. For å takle ujevnt terreng og levere perfekt ytelse i mange år, må design, komponenter og materialer vurderes nøye - og testes grundig.

Industrielle aktuatorer fra LINAK har blitt vibrasjonstestet i 32 timer (opptil 6,9 Grms), har mottatt gjentatte 50 G-støt (11 ms hver) i 2 x 3 timer, og har falt minst 18 ganger på betonggulv fra en høyde på 40 cm.

Det er derfor du kan stole på din LINAK aktuator!


Hvem får nytte av grundig testing?
Gjentatte støt- og vibrasjonstester er spesielt verdsatt av produsenter av terrengmaskiner hvor terrenget genererer mye slag og vibrasjoner i forskjellige retninger. Her er det avgjørende at aktuatoren tåler påkjenningen og fortsetter å arbeide optimalt.

Støttesting av elektriske aktuatorer for industriell applikasjoner – Hjullaster

Anleggskjøretøy er den største utfordringen
Det er økt fokus på produktivitet i byggebransjen. Produsenter søker stadig nye måter å forbedre ytelsen på, og resultatet er ofte større og kraftigere maskiner. Dette påvirker direkte kravene til leverandører, produkter, komponenter og materialer.

 

Gjennom de siste 10 årene har økende krav påvirket måten LINAK designer produkter på. Et eksempel er aktuatorhuset. Det har blitt styrket for å bedre beskytte komponentene innvendig mot vibrasjon, slag og støt. Byggebransjen er en av bransjene som har hatt nytte av denne forbedringen.

Gjennom ujevnt terreng i all slags vær
Industrielle gressklippere er blant de mest smidige kjøretøyene i ujevnt terreng. De kan klatre i bratte skråninger og manøvrere gjennom busker og trær. Disse maskinene krever utstyr som kan klare alle mulige typer støt og vibrasjoner fra forskjellige kanter.

De elektriske aktuatorene som justerer klippeaggregatet på moderne gressklippere plasseres ofte nær bakken. Dette er det mest utsatte stedet når det gjelder belastninger som vibrasjoner og støt. Industrielle aktuatorer fra LINAK er konstruert for å absorbere vibrasjon, og vi tester dette grundig for å sikre at funksjonaliteten forblir upåvirket gjennom hele aktuatorens levetid.

Støttesting av elektriske aktuatorer for industriell applikasjoner – Gressklippere
 

Det er helt nødvendig at våre produkter fungerer perfekt for sluttbrukerne. Dette er grunnen!


LINAK Actuator Academy Logo

Finn kunnskap om elektrisk aktuator teknologi på Actuator Academy™

 

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss