Nyheter 9. juli 2019

Hvordan skape god ergonomi i produksjonsmiljøer

For den franske bedriften Neoditech, har det blitt en hovedoppgave å gi overlegne ergonomiske løsninger for ansatte på verksteder og innenfor industriell produksjon. LINAK® spiller en viktig rolle i å oppnå dette ved å levere den nødvendige bevegelsen.

Alle som arbeider innenfor industriell produksjon, setter pris på optimal ergonomi på arbeidsstasjonen. Altfor mange fabrikkarbeidere over hele verden lider av muskuloskeletale lidelser, så fokus på dette har naturlig nok økt i løpet av det siste tiåret. Å redusere fysisk stress for arbeidstakere på industrielle arbeidsstasjoner er derfor et godt sted å begynne.

Den franske spesialisten innen ergonomiske bevegelsesløsninger, Neoditech, forsøker å tilby de riktige løsningene for ulike arbeidsstasjoner innenfor industriell produksjon. Ved å bruke LINAK® industrielle aktuatorer, har selskapet for eksempel oppfunnet en effektiv monteringsarm, slik at arbeidere kan håndtere arbeidsstykker som veier opptil 200 kg på en enkel og stabil måte. 

Hvis du vil vite mer om hvordan Neoditech hjalp kundene sine, kan du lese den hele historien om deres ERGO360 monteringsarm her.

 

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.