Kontakt oss her
Nyheter 18. desember 2018

LINAK® portkoblingsboks PJ2 har to ekstra utganger for serien av CO-bokser.

Med den nye portkoblingsboksen PJ2 kan du tilføye enda flere kanaler til din LINAK® kontrollboks.

LINAK portkoblingsboks PJ2

Etter lanseringen av portkoblingsboks PJ2 kan du nå bruke enda flere kanaler med ditt LINAK kontrollbokssystem 
 
Kontrollboksene er hjernen i LINAK aktuatorsystemer, som har tilpasset programvare som gjør det mulig å skape svært avanserte bevegelsesmønstre for helseutstyr som sykehussenger, operasjonsbord og røntgenutstyr. Ved å tilføye PJ2 er det mulig å kontrollere to ekstra kanaler.

Kontrollboksene CO61 og CO71 har tilpasset programvare som kan skape den mest avanserte bevegelse. Med LINAK portkoblingsboks PJ2 kan du tilføye kanal 5 og 6. 
 
I likhet med de andre kontrollboksene fra LINAK har PJ2 mange fordeler, som:

  • Svært fleksibelt monteringssystem som gir flere installasjonsmuligheter
  • Liten størrelse
  • Estetisk design

PJ2 er enkel å integrere i alle typer medisinsk utstyr, og med enkel og gjennomtenkt kabelhåndtering og færre kabler er montering og integrereing ukomplisert. Den innovative brakettløsningen gir designalternativer ved at PJ2 kan monteres enten på rammen eller på selve aktuatoren. 
Rammeløsning for PJ2
Rammeløsning for PJ2

IPX6 Washable DURA­™ beskyttelse og en batteriport er standardvalg for portkoblingsboks PJ2, og den høye funksjonaliteten, grensesnittet og kompatibiliteten er velkjent fra LINAK OpenBus™ serie. Med PJ2 har du et bærekraftig og holdbart produkt som har et rengjøringsvennlig design som sørger for at PJ2 - som resten av serien av CO-bokser - er klar for vasketunneler og høytrykksvask på sykehus. 

Dersom du vil vite mer om protkoblingsboks PJ2 eller andre OpenBus™ løsninger fra LINAK, kan du kontakte din lokale representant for LINAK.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss