Nyheter 28. september 2016

Designere og arkitekter over hele verden setter design i bevegelse

Vi har gleden av å introdusere vårt nye nettsted: www.design-meets-movement.com. Design Meets Movement er en gruppe som er dannet av LINAK og som omfatter noen av verdens mest kreative og innovative designere og arkitekter.

Arkitekter og designere i samarbeid med LINAK
LINAK er ekspert på teknologien bak jevn og pålitelig bevegelse, men er priviligert som får samarbeide med så mange talentfulle mennesker og progressive organisasjoner. Du kan se disse samarbeidene i form av innovative designprosjekter mellom anerkjente og velkjente designere og Design Meets Movement, finansiert av LINAK. Alle innenfor kategorier som kontor, komfortmøbler, kjøkken osv.

Justerbare møbler på en helt ny måte
Design Meets Movement har som formål å overraske og utfordre konvensjonelle oppfatninger av holdninger til justerbare møbler ved å flytte på interiørdesign. Vi håper at arkitekter og designere over hele verden ser fordelene ved å implementere bevegelse i sine fremtidige møbelprosjekter, og at de vil gjøre det i samarbeid med Design Meets Movement. Våre eksperter pår elektrisk bevegelse er glade for å kunne hjelpe, og sammen vil vi sette design i bevegelse. Dette er hvor design møter bevegelse.

Lyst til å oppleve Design Meets Movement?
LINAK deltar under navnet Design Meets Movement på messen ORGATEC 2016, der vi utfordrer konvensjonelle oppfatninger av justerbare møbler ved å flytte interiørdesign utendørs. Layout for vår stand på messen er designet av den velkjente danske designeren Tine Mouritsen, som tidligere har designet to prosjekter i samarbeid med LINAK. Du kan se dem på nettstedet www.design-meets-movement.com.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.