Nyheter 8. februar 2016

Betjeningspaneler som er spesialutviklet for kjøkken

Styr opptil tre individuelle bevegelser med bare ett betjeningspanel. Dette er nå mulig, takket være de nylig lanserte betjeningspanelene DPF2K og DPF3K som er spesialutviklet for kjøkken.

I et kjøkken er det mulig å ha justerbare funksjoner på forskjellige steder. Det kan være en høydejusterbar kjøkkenøy, en skjult avtrekkshette, et flerfunksjonelt sidebord eller et høydejusterbart skap for optimal oppbevaring.

For å styre alle disse bevegelsene trenger du betjeningspaneler. Vi har nå lansert to betjeningspaneler som er spesialutviklet for kjøkkenindustrien, med opptil tre referanser/individuelle bevegelser. De nye betjeningspanelene kalles DPF2K og DPF3K (fra familien Desk Panel DPF).

Med de nye betjeningspanelene kan du justere forskjellige justerbare deler av kjøkkenet individuelt med bare én enhet. Se for deg at du har en avtrekkshette som er skjult i en høydejusterbar kjøkkenøy. Med DPF2K kan du for eksempel justere avtrekkshetten uavhengig av kjøkkenøyen.

Eller ta en titt på denne videoen fra den danske kjøkkenprodusenter HTH, en del av svenske Nobia, som har forskjellige skap for optimal oppbevaring. Med DPF3K kan du justere skapene individuelt med bare én betjening.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.