Kundeerfaring

Optimal luking med en elektrisk robot

En ny storskala lukerobot fra Naïo Technologies sparer tid for gårdbrukerne.

Den mobile roboten Dino er lettere og mer effektiv enn en traktor og er også mye mer energivennlig og miljøvennlig. Dino er designet for å avlaste gårdbrukeren for manuelt arbeid og gir optimal luking uten å gjøre jorden kompakt.

Siden starten i 2011 har Naïo Technologies bestrebet seg på å skape hjelpemidler som matcher behovene til den moderne gårdbruker - hjelpemidler som til syvende og sist vil gi gårdbrukerne tiden deres tilbake.

De har fokus på å forbedre gårdbrukernes arbeidsforhold, begrense bruken av kjemiske forbindelser, bevare jordsmonnet, opprettholde avlingene og, sist men ikke minst, å øke produktiviteten og utnyttelsen av dyrkbar jorden.

Autonom luking med større presisjon
Naïo Technologies startet et prosjekt der målet var å utvikle en fullstendig autonom, lett og elektrisk robot. Det var årsaken til at Naïo i utgangspunktet kontaktet LINAK. LINAK lineære elektriske aktuatorløsninger passer faktisk perfekt til denne helelektriske roboten - spesielt når det gjelder to typer funksjoner.

Én av funksjonene er styringskontrollen, som utføres av fire robuste aktuatorer av typen LA36. Den andre funksjonen er løftingen av lukeredskapene når roboten ikke er i drift.
Dette utføres ved hjelp av aktuatorene LA25 og LA36.
Optimal luking med en elektrisk robot
 
Teknologien bak den nøyaktige lukingen omfatter en laser og et kamera, som gir presis styring av aktuatorene. Dette oppnås ved hjelp av et automatisert system med innebygde posisjonssensorer, som muliggjør effektiv justering av de forskjellige funksjonene.
 
Elektriske lineære aktuatorløsninger for landbruksmaskiner fra LINAK® TECHLINE®-avdelingen play-icon

Elektriske lineære aktuatorløsninger for landbruksmaskiner fra LINAK TECHLINE-segmentet

Uknuselig play-icon

Uknuselig

Move for the Future – aktuatorer med integrert styring play-icon

Move for the future - aktuatorer med integrert styring

Filer

Fokus på mobilt landbruksutstyr

Denne brosjyren beskriver løsningene og fordelene som LINAK har gitt landbruksbransjen i over 25 år.

LINAK tester brosjyre

Hver eneste komponent i en aktuator utsettes for omfattende batteritester ved testsenteret hos LINAK. Les mer i denne brosjyren.

Move for the future

Lær mer om bevegelse i fremtiden med IC aktuatorer.

TECHLINE produktoversikt

Oppdag det store utvalget av robuste og kraftige TECHLINE produkter. Bygget for å vare, for hardt arbeid og for tøffe forhold.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.