Kundeerfaring

Kverneland ønsket en fleksibel løsning for rundballepresser

Mange års erfaring med maskindesign er nedlagt i byggingen av hver eneste Kverneland rundballepresse, som må fungere upåklagelig over hele verden. Med nyeste generasjon Kverneland rundballepresser kan du være sikker på unik ytelse og at de takler et bredt spekter av plantetyper.

Det innovative designet til FastBale gir stor allsidighet. Arbeidet kan utføres på en rekke forskjellige måter, avhengig av plantetype og sluttbrukerens behov. Med sine unike egenskaper utgjør FastBale en virkelig fleksibel løsning for alle behov innenfor halmpressing og omvikling, samtidig som den gir økt produktivitet og komfort. 

Det viktigste målet for Kverneland Ravenna var å kombinere driftssikkerhet og allsidighet for å skape et effektivt integrert rundballesystem med ekstra verdi. Den nye serien rundballepresser er utstyrt med lineære aktuatorer fra LINAK. Aktuator LA36 er en av de mest solide og kraftige aktuatorene fra LINAK og er designet for å fungere under ekstreme forhold. Det er et vedlikeholdsfritt produkt med lang levetid og høyt IP-nivå. 

Dette er en aktuator av høy kvalitet, som er et svært godt alternativ til hydrauliske løsninger og andre elektriske aktuatorer. Nøyaktig input oppnår man bare ved bruk av egnede komponenter av høy kvalitet. 

LINAK aktuator LA36 oppfyller disse kriteriene til fulle,” fastslår Valerio Casadei, elektroingeniør hos Kverneland Group Ravenna. 

LINAK tilbyr høy grad av bruketilpasning, som slaglengde, spesielle kabler og tilkoblinger for et enkelt grensesnitt med vårt kontrollsystem, og videre har LA36 et ikke-roterende stempelstangøye som standard". 

"Når du blir partner med LINAK, får du mer enn et robust produkt. Du har også tilgang til et team av ingeniører og teknikere som har enorm ekspertise på bruksområder og produkter,” sier Casadei. 

Den nye generasjonen rundballepresser omfatter det nylig patenterte nettomviklingssystemet Kverneland PowerBind. Takket være den lineære aktuatoren LA36 blir nettet matet direkte inn i rundeballepressens kammer ved bruk av en innskytingsarm med flat bevegelsesvinkel, som holder nettet stramt hele tiden og gir en nøyaktig og ekstremt pålitelig nettinnskyting. 

I tillegg holder innskytingsarmen konstant på nettet, og når rundballen er 90 % fullført, flyttes innskytingsarmen forover, klar til å skyte inn nettet.

Dette gjør systemet produktivt og pålitelig, siden det ikke brukes tid på å plukke opp nettet. Straks rundballen er fullført, fører innskytingsarmen nettet inn i rundballepressens kammer.  Den nye generasjonen rundeballepresser fra Kverneland med innebygget aktuatorteknologi fra LINAK

Straks nettet er ført inn, flyttes bremsen ned på nettrullen slik at nettet strammes. Under nettinnskytingen flyttes matearmen tilbake til venteposisjon, og straks rundballen er omviklet, aktiveres kniven og kutter nettet.

LA36 innebærer enkelt vedlikehold, enkel styring og rask installasjon, samt en rekke brukertilpassede innstillinger og feedbackmuligheter som bidrar til perfekt bevegelse for det spesifikke bruksområdet. Et smart system som ikke går ut over kvalitet eller levetid. 

Kontakt LINAK TECHLINE for spesifikasjoner og informasjon om flere aktuatorløsninger for rundballepresser og annet landbruksutstyr.
Elektriske lineære aktuatorløsninger for landbruksmaskiner fra LINAK® TECHLINE®-avdelingen play-icon

Elektriske lineære aktuatorløsninger for landbruksmaskiner fra LINAK TECHLINE-segmentet

Move for the Future – aktuatorer med integrert styring play-icon

Move for the future - aktuatorer med integrert styring

Uknuselig play-icon

Uknuselig

Filer

Fokus på mobilt landbruksutstyr

Denne brosjyren beskriver løsningene og fordelene som LINAK har gitt landbruksbransjen i over 25 år.

TECHLINE produktoversikt

Oppdag det store utvalget av robuste og kraftige TECHLINE produkter. Bygget for å vare, for hardt arbeid og for tøffe forhold.

Move for the future

Lær mer om bevegelse i fremtiden med IC aktuatorer.

Move on - go electric!

Lær om fordelene ved aktuatorløsninger i forhold til hydrauliske systemer.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.