Kontakt oss her
Teknologi og trender

Effektivitet, ergonomi, sikkerhet

Effektivitet er avgjørende i et miljø der personalet må yte også under høyt tidspress. En ergonomisk tilnærming sørger for færre tungvinte, unødvendige bevegelser og beskytter pleierne mot potensielle ryggskader, og det gir også en bedre opplevelse for pasientene.

Bilder som viser hvordan løsninger fra LINAK kan forbedre menneskers liv.

Vi ser på sikkerhet som svært viktig, både med tanke på det fysiske arbeidsmiljøet og på smittevern. Vi arbeider for at både helsepersonell og pasienter skal unngå skader og infeksjoner ved å forbedre ergonomien og redusere risikoen for krysskontaminering.

Se nedenfor hvordan LINAK® forbedrer liv ved hvert kontaktpunkt.

 

Myk start/stans

Myk start/stans gir mindre brå bevegelser når utstyret stanses eller startes, og pasienten får en mer komfortabel opplevelse.

 
 

Turbo boost

Med turbo-boost kan du kjøre en ubelastet pasientløfter i 30 % høyere hastighet. Uten at det går ut over sikkerheten, kan du få raskere arbeidsflyt og spare tid ved parkering og flytting av pasientløfteren til riktig posisjon. Bruk av turbo-boost gir tid til bedre pasientpleie.

Les mer om turbo-boost for pasientløftere.

 
 

Trådløs tilkobling

Med en trådløs håndbetjening slipper du kabler. En trådløs håndbetjening er designet for alle typer behandlingsstoler og -benker og gir mindre risiko for å snuble i kabler. Du får en tryggere arbeidsplass og samtidig mer mobilt utstyr. Med trådløse håndbetjeninger unngår du kabelbrudd og bry med å rengjøre kabelen, noe som gir bedre hygiene.

Les mer om trådløse løsninger for senger og pasientløftere.

 
 

OneConnect™

Fjernservice – få umiddelbar hjelp med OneConnect-appen og løs små problemer raskt. Med sanntidsstatus for enhetene dine – for eksempel lavt batterinivå – skjer feilsøkingen raskt og enkelt, og på kort tid er utstyret trygt tilbake i drift. Teknikere kan kjøre diagnostikk eksternt og sørge for at riktige reservedeler er tilgjengelige når de ankommer stedet – noe som sparer tid, arbeid og kostnader.

Les mer om OneConnect-løsningene for senger og pasientløftere.

 
 

IPX6 Washable DURA™

God hygiene er avgjørende for å redusere infeksjonsrisikoen. Det er på tide å slutte med ineffektiv og tidkrevende, manuell rengjøring av pasientsenger som faktisk tåler tøffere vask. Med IPX6 Washable DURA™ er ditt LINAK system klart for vasketunnelen.

Les mer om LINAK hygieneløsninger for senger og pasientløftere.

 
 

Dersom du vil vite mer, kan du kontakte din lokale representant for LINAK.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss