Teknologi og trender

Kast lys over en bedre brukeropplevelse - bare rist den!

Den innebygde lommelykten til Advanced-variantene av HC40 er bare én av måtene lys kan gjøre en håndbetjening enda mer brukervennlig. For å gjøre den enda enklere for brukeren fant vi også ut hvordan vi kunne forenkle designet ved å eliminere en knapp! Bli opplyst, og oppdag hvordan lys, som er en viktig og integrert del av serien HC40 på måter du aldri har tenkt over, gjør håndbetjeningene svært brukervennlige - det kan være knapper med bakgrunnslys, display med lys eller andre lysfunksjoner.

Vi opplevde alle en omveltning da smarttelefonen ble introdusert. Plutselig ble det skapt et behov for mer funksjonalitet enn tidligere enkle apparater kunne by på. Denne omveltningen spredde seg til andre områder av hverdagslivet, f.eks. fjernkontroller for hjemmebelysning, TV og musikkanlegg, og til markedet vårt, der kundene begynte å forvente mer av en håndbetjening for justerbare senger.

Vår omfattende spørreundersøkelse lærte oss at kundene ønsker en håndbetjening med de RIKTIGE funksjonene . Ikke 27 funksjoner og 27 tilhørende knapper. Med andre ord; målet er å ha de funksjonene du trenger i den spesifikke situasjonen, og ingen flere. I bunn og grunn bør alle produsenter av forbruksvarer prøve å finne den riktige balansen mellom enkelhet og funksjonalitet. Vi tror vi har funnet balansen med HC40 FRAME™  Advanced og HC40 TWIST™ Advanced.

Det er enkelt - Bare rist den!

Lommelyktfunksjonen er blant flere innebygde funksjoner i Advanced-variantene av håndbetjeningene i serien HC40. På håndbetjeninger med lommelyktfunksjon trenger man vanligvis en ekstra knapp for å slå på lommelykten. Hva med å slippe den ekstra knappen? Hva om du kan gi håndbetjeningen et enda renere design og samtidig gjøre den enda mer brukervennlig ? Svaret på disse spørsmålene er lommelykten med risteaktivering.

Vi adopterte teknologien fra smarttelefoner, slik at du kan slå på lommelykten ved å riste lett på HC40 Advanced sideveis to ganger. Så enkelt er det.

Kunden kan plukke opp HC40, riste den lett to ganger sideveis og bruke den for å finne veien i mørket - uten å vekke partneren.

Lommelykten på Advanced-variantene av HC40 har risteaktivering, noe som eliminerer behovet for en ekstra knapp og gjør håndbetjeningen enklere å bruke.

Tips!

Er det vanskelig å finne veien i mørke?

Bare rist lett på HC40 Advanced sideveis to ganger, og lommelykten vil vise vei!

 

Sparer energi automatisk

Etter 1 minutt slår lommelykten seg av. På den måten spares energi, og man unngår at batteriet går tomt i løpet av natten dersom lommelykten skulle bli slått på utilsiktet. Bare rist den sideveis to ganger for å slå den på igjen.

Alt text: Hold batterinivåindikatoren til HC40 Advanced lenger på grønt nivå
 

Lys er en viktig detalj

Det er ofte mørkt på soverommet, og lysfunksjoner har generelt stor betydning for brukeropplevelsen og den generelle brukervennligheten til en håndbetjening. Serien HC40 har derfor 4 viktige funksjoner som styrker brukervennligheten:

  • Knapper som har bakgrunnslys under bruk – som gjør det enkelt å se knappefunksjonene.
  • Adaptivt display – dvs. lysstyrken på displayet tilpasses omgivelsene.
  • Lyser opp en liten stund når den berøres - bare ta på den for å sjekke klokken om natten.
  • Knappen for Under Bed Light er enkel å finne.
Adaptivt display der knappenes bakgrunnslys og lysstyrken i displayet tilpasses omgivelsene.

Det adaptive displayet og knapper med bakgrunnslys gir optimal brukervennlighet i mørke.

Under Bed Light gir et svakt lys under sengen som viser omgivelsene uten å forstyrre partneren.

Under Bed Light gir et svakt lys under sengen som viser omgivelsene uten å forstyrre partneren.

 

Med lanseringen av variantene av HC40 Advanced tilbyr vi håndbetjeninger for din kolleksjon av eksklusive senger, som kan tilpasses dine varemerker og som blir en naturlig del av en flott seng. Med andre ord; med et system fra LINAK® kan du nå tilby en seng som har en håndbetjening med de riktige funksjonene og en god balanse mellom design og funksjonalitet.

play-icon

Kast lys over en bedre brukeropplevelse med HC40 håndbetjening for justerbare komfortsenger

HC40 Hvordan slå på lommelykten play-icon

HC40 Advanced Hvordan slå lommelykten på/av

LINAK håndbetjening HC40 TWIST™ for justerbare komfortsenger play-icon

LINAK håndbetjening HC40 TWIST™ for justerbare komfortsenger

LINAK håndbetjening HC40 FRAME for justerbare komfortsenger play-icon

LINAK håndbetjening HC40 FRAME™ for justerbare komfortsenger

Filer

HC40 FRAME™

Dette er en ny generasjon med håndbetjeninger for justerbare komfortsenger – designet med deg i tankene. HC40 FRAME™-versjonen har metallramme og har et annet utseende enn HC40 TWIST™.

HC40 TWIST™

Dette er en ny generasjon med håndbetjeninger for justerbare komfortsenger – designet med deg i tankene. HC40 FRAME™-versjonen har en unik vridd form som skiller seg fra HC40 TWIST™.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.