Kontakt oss her
Teknologi og trender

Gå offline på soverommet – gleden ved å gå glipp av noe

Selv om det blir stadig flere ting vi kan gjøre øyeblikkelig og overalt ved bruk av smarttelefoner og andre mobile apparater, er det en ny trend på gang - å gå offline! Mobilteknologi er nyttig på utrolig mange måter, men overforbruk kan bli et problem. LINAK® slutter seg derfor til den nye trenden gjennom sin produktutvikling.

Nyt JOMO-følelsen ved å ikke ha smarttelefonen på soverommet

JOMO står for – the Joy Of Missing Out (gleden ved å gå glipp av noe). Det blir stadig flere brukere av digital teknologi som har vokst opp med denne teknologien. Blant dem har det blitt en trend å slå av mobiltelefonene iblant og ikke alltid ha den med seg i lommen eller vesken.

Hos LINAK har vi full forståelse for denne trenden, og for å støtte dem som følger den, implementerer vi de siste forskningsresultatene innenfor sosialvitenskap i vår produktutvikling.

Mange fordeler - men det har sin pris
Det er ingen tvil om at smarttelefonen var revolusjonerende og har bidratt til å øke livskvaliteten til mennesker over hele verden.

Sosialisering, planlegging, informasjonsinnsamling og generelt sett det å kunne holde oversikt over familiemedlemmer og økonomiske transaksjoner, har gjort livet enklere og mer effektivt.

Ifølge flere nylige studier*, er det imidlertid mange som begynner å innse at de samme apparatene, med alle apper og teknologier, også kan gjøre det motsatte. Mobilteknologiens effektivitet og hastighet ser også ut til å påvirke brukernes forventning til egen produktivitet og responstid. Vi må visst være effektive hele tiden – dag og natt!

Smarttelefoner er overalt - også på soverommet - men de behøver ikke å være det
 

Legg fra deg telefonen og gå glipp av... ingenting.
Det er vanskelig å slå av telefonen dersom den er din eneste forbindelse med resten av verden. Det kan virke som mange tror det. Men mange brukere av smarttelefoner, spesielt de som har vokst opp med digital teknologi, har skjønt at det er mulig å leve uten å holde i telefonen hele tiden. Det har faktisk blitt status å IKKE være online hele tiden.

Det som startet med å ikke ha med seg telefonen ut i naturen eller på bordet under måltidene, har de siste årene utviklet seg til såkalte “offline weekends”. Noen har også begynt å reise på ferie uten smarttelefonen.

Gå offline på soverommet med LINAK®
Vi trenger selvfølgelig mobiltelefonene våre til mange ting i hverdagen. Men ettersom fritiden vår blir stadig mer verdifull, begynner vi å prioritere alenetid eller tid med venner og familie. For brukere av komfortsenger, som ikke ønsker å ha mobiltelefonen på soverommet, tilbyr LINAK håndbetjeninger med noen av de samme funksjonene som er kjent fra de nyeste smarttelefonene.

HC40 Advanced

Ett eksempel er håndbetjeningen HC40. Den finnes i variantene Standard og Advanced, og den siste støtter offline-trenden med funksjoner som klokkeslett og dato, lommelykt og en valgfri alarmklokke – selvfølgelig i tillegg til de vanlige justeringsfunksjonene.
Alt dette er for at brukeren skal oppleve en fullstendig bruker-optimalisert håndbetjening.

Det har aldri vært enklere å holde smarttelefonen ute fra soverommet, og det uten at du behøver å gå glipp av noen meget praktiske funksjoner på telefonen. Dersom du vil vite mer om hvordan LINAK tar både online og offline bruk i betraktning ved design av produktene og hvilken løsning du bør velge til ditt produkt, kan du kontakte din lokale representant for LINAK.

*) Julie H. Aranda & Safia Baig. 2018 Toward “JOMO”: The Joy of Missing Out and the Freedom of Disconnecting, (MobileHCI '18) Barcelona, Spain.

LINAK håndbetjening HC40 FRAME for justerbare komfortsenger play-icon

LINAK håndbetjening HC40 FRAME™ for justerbare komfortsenger

LINAK håndbetjening HC40 TWIST™ for justerbare komfortsenger play-icon

LINAK håndbetjening HC40 TWIST™ for justerbare komfortsenger

Filer

HC40 FRAME™

Dette er en ny generasjon med håndbetjeninger for justerbare komfortsenger – designet med deg i tankene. HC40 FRAME™-versjonen har metallramme og har et annet utseende enn HC40 TWIST™.

HC40 TWIST™

Dette er en ny generasjon med håndbetjeninger for justerbare komfortsenger – designet med deg i tankene. HC40 FRAME™-versjonen har en unik vridd form som skiller seg fra HC40 TWIST™.

Hvorfor velge en justerbar seng?

Seks grunner til å anskaffe en elektrisk justerbar komfortseng - uansett alder. En elektrisk justerbar komfortseng er praktisk og fleksibel og gjør mange situasjoner i hverdagen mye mer komfortable.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss