Kontakt oss her

Personalisering av din håndbetjening - bare ett klikk unna

Du kan når som helst kjøre sengen til den beste leseposisjonen. Med variantene Advanced i serien LINAK® håndbetjening HC40 kan du ikke bare lagre favorittposisjonene dine – du kan også lagre funksjoner i hurtigtaster og for eksempel kjøre til din beste sitteposisjon – med bare ett klikk!

Favorittposisjoner eller -funksjoner kan lagres som hurtigtaster i HC40 Advanced

Vi kjenner alle følelsen av en god opplevelse – deilig mat, vakre klær, en ekstra komfortabel stol, en funksjon som funker for deg - eller den aller beste lesestillingen i sengen. Det er vanskelig å forklare – det bare klaffer. Og så prøver vi å få den samme opplevelsen på nytt; prøver å lage den samme matretten, finne lignende klær eller finne igjen den lesestillingen som var så komfortabel. Det er nesten umulig.

Men ikke nå lenger! Vel, i alle fall ikke når det gjelder lesestillingen. Dersom du finner den perfekte lese- eller sitteposisjonen i din justerbare seng, eller det er en funksjon du bruker ofte: Lag en hurtigtast for den!

Ha favorittposisjoner og -funksjoner lett tilgjengelig
Med variantene Advanced av håndbetjening HC40 kan brukeren lagre opptil fire favorittposisjoner. I tillegg kan brukeren lagre navnet sitt samt hurtigtaster for favorittene sine, og alt gjøres på hovedskjermen til håndbetjeningen. Med denne kombinasjonen av funksjoner finner du den gode lesestillingen hver eneste gang. Du finner din beste leseposisjon med bare ett klikk.

De fleste av oss bruker to eller tre funksjoner mye oftere enn de andre funksjonene. For å imøtekomme dette er knappene i øverste rad på HC40 designet for lagring av de mest brukte funksjonene eller posisjonene. Det er helt opp til brukeren om det er tre favorittposisjoner eller funksjoner som stillealarm eller sleep-timer.

HC40

De mest brukte funksjonene er alltid bare noen få klikk unna, men med hurtigtast-funksjonen kan brukeren tilpasse håndbetjeningen etter eget behov. Nå kan brukerne som stiller inn stillealarmen hver kveld, komme til menyen med bare ett klikk! Det er veldig praktisk når det eneste du vil er å sette på alarmen og legge deg til å sove. 

Den riktige håndbetjeningen for avanserte dobbelaktuatorer
Med de avanserte variantene av håndbetjening HC40 kan brukeren lagre favorittposisjonene sine. Det er fordi de avanserte variantene av LINAK® dobbelaktuatorer har minnefunksjon. Ved kombinasjon av for eksempel en HC40 Advanced (håndbetjening) og en TD4 Advanced (dobbelaktuator), kan du tilby et system som lar brukeren lagre og raskt finne favorittposisjonene sine. 

LINAK håndbetjening HC40 FRAME for justerbare komfortsenger play-icon

LINAK håndbetjening HC40 FRAME™ for justerbare komfortsenger

LINAK håndbetjening HC40 TWIST™ for justerbare komfortsenger play-icon

LINAK håndbetjening HC40 TWIST™ for justerbare komfortsenger

HC40 Advanced Hvordan bruke og navigere play-icon

HC40 Advanced Bruk

HC40 Skifte av batterier play-icon

Slik skifter du batterier i LINAK håndbetjening HC40 FRAME ™

Tilbakestille HC40 til fabrikkinnstillinger play-icon

HC40 Advanced: Hvordan tilbakestille håndbetjeningen til fabrikkinnstillingen

HC40 Kom i gang play-icon

HC40 Advanced Kom i gang

HC40 Hvordan lagre favorittposisjoner play-icon

HC40 Hvordan lagre favorittposisjoner

HC40 Slik lagrer du hurtigtasten i displayet play-icon

HC40 Advanced Slik lagrer du hurtigtaster

Filer

HC40 FRAME™

Dette er en ny generasjon med håndbetjeninger for justerbare komfortsenger – designet med deg i tankene. HC40 FRAME™-versjonen har metallramme og har et annet utseende enn HC40 TWIST™.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss