Teknologi og trender

Designet til løftesøyler har betydning for utseendet til moderne kontorbord

Høydejusterbare bord blir en stadig viktigere del av moderne kontormiljøer, og behovet for tilpasningsbart design øker Designere og produsenter ønsker systemer som er fleksible, men enkle å integrere og som gir mulighet for individuelt design både med tanke på løftesøylens form, farge og krav til spesiell ytelse.

Flott design spiller en stadig viktigere rolle i moderne kontormiljøer. Bedrifter ønsker å tilby møbler som i tillegg til å være funksjonelle skal matche bedriftskulturen og skal assosieres med selskapets visuelle identitet.

Det er helt naturlig at LINAK® støtter denne trenden og lar bordprodusentene beholde sin fleksibilitet når de velger et bordsystemprogram fra det brede utvalget til LINAK.

Velg din form
LINAK ® bordsystemer er laget for å være enkle å integrere. Det gjør at du som produsent kan fokusere på spørsmålet: Hva er min stil? Hva slags design ønsker jeg å gi mitt bord? 
De mange forskjellige løftesøylene fra LINAK finnes i en rekke former og størrelser. Bordet ditt kan få akkurat det designet du ønsker. Du kan velge blant rektangulære, runde, ellipseformede eller kvadratiske profiler, 2-delte eller 3-delte, med ordinær eller opp/ned konstruksjon.

På et mer teknisk nivå har du et bredt spekter av valgmuligheter når det gjelder å individualisere løftesøylene dine. Du kan velge forskjellige braketter, en innebygget Anti-Collision™ sensor eller øke lastekapasiteten fra standard (800 N/ben) til tung belastning (1200 N/ben).

Designet til løftesøyler har betydning for utseendet til moderne kontorbord

Vis fargene dine
Trenden går mot bord med unikt design, og unikt design krever unike valgmuligheter. LINAK® produkter for bord finnes i tre standardfarger: svart, grå og hvit. De passer til alle slags bord.

Men om du ønsker å designe et bord i fargene til ditt varemerke, kan alle løftesøyler og føtter leveres i de fargene du ønsker.

 
DL PLUS

Velg et rent design
Dersom du ønsker et rent design og flere valgmuligheter, så har LINAK en serie løftesøyler av varianten DL PLUS™.  Dette gjelder for tiden løftesøylene DL6 og DL5 (rektangulær), og (kvadratisk) DL19 og DL18 . Vi har fremstilt løftesøyler med et spesielt øye for visuelle detaljer. Denne designvarianten er DL PLUS løftesøyler med usynlige glideføringer og flate kanter.

 

Dersom du vil vite mer om LINAK® bordsystemer og hvordan de kan tilpasses ditt design, kan du kontakte din lokale representant for LINAK .

 
DL PLUS - for løftesøyler med et rent design play-icon

DL PLUS: For løftesøyler med et rent design

Filer

DESKLINE produktoversikt

Om du gjør alle benker, bord eller disker som mennesker arbeider bak, høydejusterbare ved bruk av en elektrisk aktuatorløsning, så er det den fleksible måten å oppnå et konkurransefortrinn og styrke forretningen din på.

Fokus på skrivebord

Elektrisk justering av skrivebord passer vår tids dynamiske arbeidsstil og den nye måten å arbeide på.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.