Kontakt oss her
Nyheter 31. mai 2022

Føtter med klikkfeste: Knips - og du er ferdig

Du trodde kanskje ikke at våre bordrammer kunne monteres enklere eller raskere, men nå er det enda enklere med et klikk-system for bordføtter som danner et bunnsolid fundament for ditt nye høydejusterbare kontorbord.

 

Knips! Det er den raskeste bevegelsen du kan gjøre

Forskere har nylig oppdaget at å knipse med fingrene er den raskeste bevegelsen et menneske kan gjøre – 20 ganger raskere enn et blunk. Og selv om vi ikke gjør krav på noen nye fartsrekorder – tar det omtrent like lang tid å montere en av våre nye Click-on Feet.

Kvinne som knipser med fingrene.
 

Bedre liv gjennom bedre løsninger

Siden lanseringen av vår aller første komplette systemet for elektrisk høydejustering av bord i 1998, har designere og ingeniører hos LINAK utviklet bordsystemer som forbedrer livet til våre kunder og sluttbrukere. Med nye Click-on Feet har vi nok en gang lykkes med å gjøre den beste enda bedre - denne gangen en intuitiv og praktisk løsning for montering av bordføtter uten bruk av verktøy.

 

Fullt kompatibilitet for maksimal designfrihet

Click-on Feet er kompatibel med de runde, rektangulære og kvadratiske benprofilene til de tredelte løftesøylene DL6 PLUS, DL11 PLUS, DL19 PLUS og DL21 PLUS, samt med rektangulære og kvadratiske ben for Desk Frame 2. Føttene finnes i to lengder (710 mm og 560 mm) og i tre farger (hvit, grå og svart).

Klikkføtter i 560 mm og 710 mm lengder, vist i hvitt, grått og svart, festet til et bordben. Passer til rektangulære, kvadratiske og runde benprofiler.

 

Det blir riktig første gang

Click-on Feet er prikken over i-en i en allerede supereffektiv og enkel monteringsprosess, og er det perfekte tilbehøret til vår nye serie av DL PLUS™ High-speed løftesøyler. De er også ideelle for begge våre helrammeløsninger; Desk Frame 1 og Desk Frame 2. De eneste skruene du trenger, er de som fester bordplaten. Med Kick & Click gir du bare et dytt til du hører et klikk - og bordet er klart. Den raske og enkle metoden for å feste et bunnsolid fundament til ditt nye sitte/stå-bord.

Klikkfot som er festet til et bordben. Kompatibel med fullrammesystemene Desk Frame 1 og Desk Frame 2 for elektrisk justerbare kontorbord

 

Lite kontor – hjemmekontor – et hvilket som helst kontor

Det nye Click-on-konseptet er designet med tanke på små kontor og hjemmekontor og gjør det utrolig enkelt å feste bordføttene til det nye bordet. Ikke noe bryderi – bare klikk, så er alt klart.

Vi vil si at det er nesten umulig å gjøre det feil – det er faktisk så enkelt som å knipse med fingrene.

Splittbilde av et justerbart kontorbord på et hjemmekontor og i et lite kontormiljø.
 

Lær mer om det brede utvalget av DESKLIFT™ Feet og våre helrammesystemer til kontorbord.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss