Kontakt oss her
Nyheter 21. november 2019

Bak kulissene: innovasjon av HC40 håndbetjeninger

Det er ikke noe ved designet til den nye LINAK håndbetjening HC40 som er overlatt til tilfeldighetene, ingeniørens skjønn, markedsførerens innfall eller designerens personlige preferanse. Alt er basert på fakta, brukerrespons og dokumentert menneskelig atferd. Møt noen av menneskene bak serien HC40 håndbetjeninger, og du vil forstå hva som må til for å skape innovativt design.

Det ligger mer bak designet til et produkt enn funksjonen. Moderne ingeniørkunst trenger ofte godt design – og omvendt. Beviset er den nye håndbetjeningen HC40 for komfortsenger. Hos LINAK samarbeidet dyktige kolleger med designbakgrunn, tett med våre ingeniører og eksterne konsulenter for å skape det optimale designet for HC40 – faktisk to design. Begge er basert på fakta. Mange fakta!

Vi gransket flere analyser av menneskelig atferd, lagde påfølgende heatmaps, gjennomførte flere brukertester og utførte den mest omfattende brukerundersøkelsen som noen gang er gjort i forbindelse med et produkt fra LINAK.

Målet: å skape en ny type håndbetjening som ville utmerke seg og kanskje til og med forandre markedet.

Søren Xerxes Frahm fra Artlinco® viser én av de mange modellene som ble brukt for å analysere data fra spørreundersøkelsenSøren Xerxes Frahm fra Artlinco® viser én av de mange modellene som ble brukt for å analysere data fra mer enn 1000 respondenter.
 

Les hele historien om hvordan vi satte oss et så ambisiøst mål om at ingeniørkunst og design sammen skulle skape den perfekte brukeropplevelsen – funksjonalitet og estetikk.

Besøk linak.com/hc40 for mer informasjon om serien HC40 håndbetjeninger. 

 

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.