Kontakt oss her
Nyheter 26. oktober 2018

Den nødvendige kraften til å løfte tunge belastninger ved høy hastighet

Et kraftig aktuatorsystem er påkrevd i mange helseapplikasjoner, og sørger for optimal pasientbehandling. LINAK gir deg både kraft og hastighet ved effektiv bevegelse.

Kraft og hastighet som skaper effektiv bevegelse av sykehusutstyr

To trender påvirker moderne pasientomsorg og utviklingen av sykehusutstyr: en aldrende befolkning og stadig flere overvektige pasienter. For å møte behovet for høyere løftekapasitet og for å oppnå den nødvendige effektiviteten for fremtidens pasienter, må produktet ditt ha to egenskaper: kraft og hastighet! 

Et kraftfullt aktuatorsystem er en måte å oppnå den effektiviteten som er nødvendig for mange typer helseutstyr - og for en optimal pasientbehandling. LINAK® aktuatorsystemer gir deg kraften som er nødvendig for tunge og raske løft.

Bygg ditt eget kraftfulle produkt
Mange av produktene fra LINAK® er designet for å møte det voksende behovet for kraft og hastighet. Ta en titt på det enorme produktutvalget til LINAK, og du vil finne et bredt spekter av pålitelige og grundig testede produkter – og alle kan kombineres og er enkle å integrere.

Dersom du trenger ekstra høy kraft og hastighet for å skape kraftfulle og raske bevegelsesmønstre hos avansert medisinsk utstyr, anbefales en kombinasjon av disse produktene:

  • kontrollboks CO71 (350 W SMPS)
  • portkoblingsboks PJ2 (gir to ekstra kanaler)
  • løftesøyle LC3 (6000 N, høy hastighet, høyt bøyemoment)
  • lineær aktuator LA40 HP (8000 N ved full slaglengde)
  • lineær aktuator LA31 (både skyver og trekker)
  • og vår elegante inline aktuator LA20 (2500 N, når design og størrelse teller)

Håndbetjening HB80 hjelper deg å utnytte bevegelsespotensialet til systemmønstrene samt posisjonsminnet i kontrollboksen. Om du bruker en ekstra CO71 og kobler de to kontrollboksene med en LINAK® CO-Link™, får du dobbel kraft, dobbelt så mange kanaler og nærmest ubegrensede muligheter.

Kontakt oss
LINAK systemer gir ekstra løftekapasitet uten at det går ut over hastigheten eller sikkerheten. Dersom du vil vite mer om kraften og hastigheten til våre produkter, kan du gå til denne siden eller ringe din lokale representant for LINAK.

LA40-LA20-CO71-PJ2-LC3

Lineær aktuator LA40 Lineær aktuator LA20 Kontrollboks CO71 Kontrollboks PJ2 Løftesøyle LC3

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss