Nyheter 15. oktober 2018

Gir mer kraft og mer avanserte bevegelser til sykehussenger

Ved å introdusere OpenBus™ kontrollboks CO71 og den lineære aktuatoren LA40 HP (High Performance) gir LINAK enda mer kraft og enda mer avanserte bevegelser til moderne sykehussenger.

Ifølge Verdens helseorganisasjon (WHO) er 1,9 milliarder mennesker overvektige - og tallet fortsetter å stige. Dette utgjør en stor utfordring for helsesektoren samt for justerbart utstyr som brukes innenfor denne sektoren. Spesielt sykehussenger vil bli utsatt for høyere belastning og vil trenge mer kraft og avansert bevegelse for å fungere sikkert.

Med den nye OpenBus™ kontrollboks CO71 (350W SMPS, fire kanaler) og den robuste aktuatoren LA40 HP (8000 N) fra LINAK® vil din sykehusseng få den kraften og de avanserte bevegelsesmønstrene som trengs for å møte disse utfordringene.

Kontrollboks CO71

CO71 – en ny kraftfull kontrollboks
Ved å tilføye en 350W SMPS kontrollboks til din sykehusseng vil du få mer kraft i systemet når det er behov for ekstra kraft og høy ytelse. CO71 er siste tilskudd til LINAK plattform av kontrollbokser. Den kan betjenes trådløst via Bluetooth® og har mange fortrinn, som enkel kabelhåndtering, fleksibel monteringretning, lav vekt og IPX6 Washable DURA™.

Alle CO-bokser er enkle å montere og kan leveres med valgfri batteri-backup, noe som gir høy fleksibilitet når du designer sykehussengen. Dessuten kan CO71 brukes med CO-Link™ når det er behov for ekstra kanaler for å skape avanserte bevegelsesmønstre. Alt styres med bare én håndbetjening. 

 
Lineær aktuator LA40 HP

LA40 HP – når det er behov for kraft og hastighet
Den lineære aktuatoren LA40 HP er en ekstremt holdbar aktuator som er perfekt for sykehussenger. Med en stabil skyvkraft på opptil 8000 N ved full slaglengde på 400 mm, takler den med letthet høy vektbelastning. Den har en rekke sikkerhetsfunksjoner, som i kombinasjon med ren kraft, skaper et meget effektivt arbeidsmiljø.
 
Dersom du vil vite mer om hvordan LA40 HP, CO71 eller andre produkter fra LINAK® kan forbedre din justerbare sykehusseng, kan du kontakte din lokale representant for LINAK.

 

Vaskbarhet

Hva er IPX6 Washable DURA™?
For å oppfylle de stadig økende kravene til sykehushygiene, tilbyr LINAK fullt vaskbare systemer. Vi tester langt ut over det normer og standarder krever og har faktisk skapt våre egne høye standarder – IPX6 Washable DURA™. Det innebærer at sykehussengen din vil tåle gjentatt maskinvask i langt større grad enn dagens markedskrav krever.

 

Messen MEDICA

MEDICA 2018
Sett av datoene 12.-15. november 2018 til varemessen MEDICA®, og besøk oss på vår stand F11 i hall 14.

 

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.