Kontakt oss her
Nyheter 11. september 2018

Implementer holdbare løsninger for bevegelse i yachtdesign

Bevegelse og justeringsmuligheter har aldri vært enklere å integrere i moderne yachtdesign. LINAK aktuatorløsninger er holdbare og gir jevn bevegelse til en rekke typer utstyr ombord.

Implementer holdbare løsninger for bevegelse i yachtdesign

Alt utstyr som brukes på sjøen, må være ekstremt holdbart. Sol, salt og vann medfører nådeløs slitasje på utstyret over tid. Det gjelder selvfølgelig også de justerbare delene - kanskje i enda større grad. Hengsler og beslag blir utsatt for store belastninger, og aktuatorene som beveger delene som er festet til dem, må kunne takle de tøffe forholdene.

Samtidig skal alle ombord på en moderne yacht ha det komfortabelt. Justerbare sofaer, senger, bord, vinduer samt hyller, motoriserte TV-heiser og oppbevaringsfunksjoner under dekk må være designet for høy brukerkomfort.

Det høres kanskje veldig avansert og komplisert ut. Men det trenger ikke være det.

Opplev allsidige løsninger for flere formål ombord
Integrering av LINAK® elektriske aktuatorløsninger i moderne yachtdesign innebærer flere fordeler. LINAK har over 30 års erfaring med å skape bevegelse der det er begrenset plass. Uansett om du trenger å justere et foldetak, løfte en luke eller senke badeplattformen, har LINAK sterke og allsidige løsninger som er enkle å integrere i ditt design. Vi hjelper deg gjerne med å perfeksjonere løsninger og optimalisere dem i forhold til sluttbrukerens behov.

Implementer holdbare løsninger for  bevegelse på båter
 

Du kan stole på holdbare aktuatorer med lang levetid
Hvert eneste produkt fra vår produksjonslinje gjennomgår en serie tøffe tester for å sikre at det takler forholdene til sjøs. Elektriske aktuatorer har lavt energiforbruk ved standby, noe som betyr mindre slitasje når de ikke er i bruk. Vi forventer at våre løsninger fungerer feilfritt i mange år - til og med uten jevnlig vedlikehold.

Samarbeid med en kunnskapsrik partner
Mange yachter er spesiallaget etter kundens ønsker, og LINAK er parat til å skape ønsket bevegelse og å sørge for optimal utnyttelse av den begrensede plassen ombord. Vi har over 30 års erfaring med å skreddersy løsninger til kundene og har omfattende kunnskap om elektrisk bevegelse under alle slags forhold. Vi er til stede i 35 land for å være tilgjengelig over hele verden.

Dersom du vil vite mer om hvordan LINAK kan bidra til høyere komfort og brukervennlighet ombord på yachter, kan du kontakte din lokale representant for LINAK

 

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss