Kontakt oss her
Nyheter 8. juni 2018

Løftesøylen LC3 setter standarden for vertikal løfting

Den er stillegående og kraftfull og gir høyere sikkerhet rundt avansert medisinsk utstyr, som operasjonsbord, kirurgistoler og røntgenutstyr. Den nye løftesøylen LC3 fra LINAK® gir et skikkelig løft for kompleks og jevn bevegelse av moderne helseutstyr.

Den nye løftesøylen LC3 er den kraftigste løftesøylen som LINAK® har designet. Denne 3-trinns løftesøylen er utviklet for avansert utstyr for moderne helsevesen, og har flere vesentlige fortrinn, som:

  • Høyt bøyemoment
  • Høy hastighet (opptil 29 mm/s)
  • Kompakte innbyggingsdimensjoner
  • Lavt lydnivå (< 50 dB)
  • Sikkerhetsfaktor 5 

Med sitt høye bøyemoment er LC3 perfekt for utstyr som har et sterkt forskjøvet tyngdepunkt. For eksempel røntgenbord, der det er behov for sterk og stabil bevegelse. Den kraftfulle LC3 kommer i varianter med en skyvkraft på 4000 N, 5000 N og 6000 N og i varianter med en trekkraft på inntil 4000 N. Med disse vil du kunne dekke de fleste behov. Den er usedvanlig stillegående – også ved tung belastning. 

Med den demografisk trenden og stadig flere overvektige pasienter i rask utvikling, vil LC3 ta seg av tunge løft i ulike typer sykehusutstyr, som operasjonsbord og røntgenutstyr. Høy hastighet og avanserte minnevalg sørger for rask og enkel posisjonering i tillegg til effektive arbeidsrutiner.

Sikkerhet er en nøkkelfaktor for LINAK. LC3 har sikkerhetsfaktor 5 for både skyv- og trekk-varianter, som er blant det beste på markedet når det gjelder løftesøyler for helseutstyr.

LC3

LC3 - skapt for optimalt design
LC3 har en rengjøringsvennlig aluminiumsprofil og er designet for utstyr som operasjonsbord, kirurgistoler og røntgenutstyr. Den er imidlertid ideell også for mange andre bruksområder, siden den kan plasseres på gulvet eller henges fra taket. 

LC3 finnes i to kompakte varianter med en minimum innbyggingsdimensjon på 320 mm (standard), samt en variant på 440 mm med ekstra høy ytelse. Begge varianter av søylen er enkle å integrere i forskjellig utstyr. 

For optimalt design og enkel rengjøring er det mulig å velge blant mer enn 30 kabelkombinasjoner gjennom søylen. Strømledning, håndbetjening, motorkabel og jordet profil er bare noen av alternativene.

Dersom du vil vite mer om løftesøylen LC3, kan du kontakte din lokale representant for LINAK

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss