Kontakt oss her
Nyheter 5. januar 2018

LINAK hever listen for maskinvaskbare helseprodukter

Introduksjonen av vår nye standard, IPX6 Washable DURA™, innebærer at produsenter av justerbart sykehusutstyr kan tilby holdbare produkter som tåler gjentakende maskinvask i mange år.

LINAK hever listen for maskinvaskbare helseprodukter

De internasjonale kravene til hygiene i moderne sykehus blir stadig høyere. LINAK produkter oppfyller ikke bare disse kravene – de hever faktisk listen. Dette gir produsenter av sykehusutstyr et konkurransefortrinn.

Over hele verden fører bakterier og infeksjoner på sykehus til kostnader på flere millioner dollar årlig. I følge WHO får 7-10 av 100 pasienter en infeksjon mens de er innlagt på sykehus, og dette problemet har derfor blitt en av hovedprioriteringene til helsepersonell over hele verden. 

I mer enn 30 år har hygiene vært et viktig aspekt for LINAK under utvikling av elektriske aktuatorsystemer for justerbart helseutstyr. Standarder og krav til sykehusutstyr har gradvis blitt strengere, og LINAK R&D har kontinuerlig forbedret og foredlet produkter via intens forskning, utvikling og stadig mer omfattende testing. Det betyr at LINAK alltid har oppfylt gjeldende krav og også har bidratt til å øke dem.


Skaper nye standarder for vaskbart utstyr.
Ingeniørene hos LINAK forsker på nye materialer, analyserer nye komponenter og arbeider med holdbarhetstesting av produkter, og under denne prosessen utvikler de kontinuerlig nye løsninger som overgår de gjeldende standardkrav. Dette har ført til en helt ny LINAK standard – IPX6 Washable DURA™ – som gjør at elektriske aktuatorsystemer tåler gjentatt maskinvask i mange år. 
For å gi ro i sinnet til produsenter av utstyr som f.eks. sykehussenger, kjører ingeniørene hos LINAK enda tøffere tester og flere testsykluser for å sikre at produktene har lang holdbarhet og oppfyller denne standarden.

Den nye standarden IPX6 Washable DURA™ har som formål å hjelpe sykehus til å forbedre hygienen, ved at justerbart utstyr (f.eks. sykehussenger) takler maskinvask mye bedre enn den gjeldende normen krever. Dette gjør at du kan tilby utstyr med lang levetid samt løsninger som tåler maskinvask med varmt vann og sterke vaskemidler.   
Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss