Kontakt oss her
Teknologi og trender

Basic, Advanced og Parallell

Når du skal velge din IC aktuator (med integrert styring), finnes det tre alternative grensesnittnivåer du kan velge blant etter behov. Her kan du lære om fordelene ved de forskjellige variantene og hvordan du kan oppnå presis bevegelse.

Integrert styring parallell infografikk

Basic, Advanced og Parallell er første generasjon IC og er en del av vårt sortiment med IC Integrated Controller™.

Som navnene angir kan du velge mellom tre grensesnittnivåer for din IC aktuator. Her kan du lære mer om de forskjellige funksjonene de tre nivåene innebærer.

 

Basic – for en enkel Plug & Play-løsning

Med Basic får du en enkel Plug & Play-løsning som er lett å installere. Den ukompliserte aktuatoren leveres med forhåndskonfigurerte endepunktsignaler og verdier for myk start/stopp.

LINAK® setter sammen komponentene etter dine behov, så det bare er å plugge i stikkontakten når du mottar aktuatoren.

Med varianten Basic får du grunnleggende kontrollfunksjoner for standard kjøring, ved bruk av et digitalt input-signal, og for overvåking av aktuatoren, for eksempel temperatur og strømforbruk. Aktuatoren overvåker disse verdiene og stanser hvis den overskrider grensene.

 

Advanced – for en tilpasset løsning

Advanced hjelper deg med å skape den ideelle bevegelsen for ditt produkt. I tillegg til de samme funksjonene som Basic har, får du tilpasning etter ditt behov, tilgang til vår BusLink™-service og konfigurasjonsverktøy for direkte justering, manuell kjøring, overvåking i realtid, diagnostisering osv.

Advanced innebærer for eksempel forskjellige feedback-typer, enkle kontrolløsninger, endepunktsignaler for begge retninger og muligheter for tilpasset aktuatorovervåking.

Få en oppsummering over feedback-mulighetene med Advanced. Dette kan hjelpe deg med å skape en skreddersydd bevegelsesløsning som oppfyller dine behov og som kan integreres sømløst i ditt produkt.

 
 
BusLink

Aktuatorer med IC Integrated Controller™fra LINAK kan konfigureres via BusLink™ konfigurasjonsprogramvare.

Last ned en gratis versjon av vår nyeste BusLink™ programvare for å konfigurere aktuatoren din og avlese servicedata. De grunnleggende funksjonene er forklart her, og alle kommunikasjonsprotokoller leveres dessuten med en rekke ekstra funksjoner og veiledninger.

 
 

Feedback

Aktuatorposisjonen kan avleses som et analogt signal eller et digitalt signal.

Feedback fra en aktuator gir en presis oversikt over aktuatorens posisjon. Slik feedback er helt nødvendig for å oppnå optimal ytelse innenfor de fleste bruksområder.

Advanced aktuatorer innebærer en rekke typer integrert feedback, som gjør at du enkelt og raskt kan avlese posisjonen til aktuatoren:

 

Feedback-typer

 

Analogt signal

  • Strømstyrke (4-20 mA*)
  • Spenning (0-10 V*)

Digitalt signal

  • Single Hall XOR
  • Endepunktsignaler
  • PWM (0-100 %*, 75 Hz)
 

*Skalerbar

 

Presis – for presis parallell bevegelse med justerbare funksjoner

Med Parallell kan du kjøre opptil åtte aktuatorer parallelt, uten å behøve å bekymre deg for kompleks kabling eller mange kontrollbokser. Aktuatorene kommuniserer direkte med hverandre gjennom sitt eget BUS-system.

Selv med varierende belastning er aktuatorene nøyaktig på linje når de er i bevegelse – og ledeaktuatoren vil alltid sørge for at følgeaktuatorene er plassert korrekt i systemet.

Som for Advanced, er BusLink™ også tilgjengelig for Parallell.

 

Integrert styring parallell infografikk

 

Lær mer om LINAK® aktuatorer med Integrated Controller™.

Konfigurasjonsprogramvare for lineære aktuatorer | Actuator Academy™ play-icon

Actuator Academy™ | Konfigurasjonsprogramvare for lineære aktuatorer

Feedback-data for lineære aktuatorer | Actuator Academy™ play-icon

Actuator Academy™ | Feedback-data for lineære aktuatorer

LINAK Actuator Academy™ play-icon

Presentasjon av Actuator Academy ™ for industrielle aktuatorer

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.