Kontakt oss her
Kundeerfaring

Enklere design med aktuatorer fra LINAK

Enkle og effektive løsninger blir stadig viktigere ved design av anleggsmaskiner. For det tyrkiske selskapet HİDROMEK, som har hovedkontoret i Ankara, har elektriske aktuatorer gjort det mye enklere å designe anleggsmaskiner.

Kundeerfaring

HİDROMEK har skapt seg et navn innenfor anleggsutstyr, der konkurransen er skarp. De selger maskiner på seks kontinenter og i over 100 land over hele verden. Selskapet tilskriver suksessen til teknologisk utvikling basert på Forsknings- og utviklingsinvesteringer. Design Studio Manager Hakan Telışık forklarer:

"... vi prøver å skape førsteklasses produkter med godt og unikt design, og å oppnå kundelojalitet i markedet. Vi legger stor vekt på R&D, og vi prøver hele tiden å bli bedre".

 

Produktkvalitet og tillit var det viktigste da vi tok beslutningen

Ved å bruke LINAK® aktuatorer til spesifikke funksjoner på anleggsmaskiner, der bruk av hydrauliske systemer er vanlig, styrket HİDROMEK designprosessen og dro nytte av fordelene ved det elektriske aktuatorsystemet.

“For at hydrauliske systemer skal fungere må man lede hydraulikkslangen til det aktuelle området, drive det hydrauliske systemet ved et bestemt trykk og kontrollere systemet med visse ventiler. Det hydrauliske systemet og de hydrauliske delene krever også regelmessig vedlikehold av spesialister,” sier Telışık og understreker at “noen mekanismer kan startes enkelt og vedlikeholdsfritt ved bruk av elektriske aktuatorer - bare ved å tilføre elektrisk spenning. Det betyr fleksibilitet under design og fremstilling. Vi foretrekker alltid å bruke elektriske aktuatorer til slike mekanismer, og vi har brukt aktuatorer i mange år uten problemer. "

Til hjullasterne og den nylanserte serien av jordkomprimeringsprodukter foretrekker HİDROMEK å bruke den elektriske aktuatoren LA36 til åpning av motordekslene, både med tanke på designet og for enklere tilgang til servicepunktene.

LA36 er foretrukket til løfting av motordeksler fordi den har ideell kraft, slaglengde og IP-beskyttelse.

Kundeerfaring
 

Telışık forklarer hvorfor de foretrekker å samarbeide med LINAK: “Vi foretrekker å samarbeide med bransjens beste på de komponentene vi allerede bruker, fordi hovedmålet vårt er å produsere pålitelige og førsteklasses produkter. Vi har et flott kommersielt og teknisk samarbeid med LINAK, og vi har høy tillit til dem når det gjelder kvaliteten på aktuatorene”.

 

Fremtiden til elektrisk teknologi innenfor bransjen

Vi mener at fremtiden til bransjen anleggsmaskiner er basert på elektrisk teknologi, og vi satser på å være en av pionerene på dette området. HİDROMEK har skapt varemerket "HICON" bare for elektriske kjøretøy. Selskapet har utviklet første medlem av denne produktfamilien, HİDROMEK HICON 7W, som er verdens første elektriske hjulgravemaskin. Prototypen ble introdusert i 2020, og HİDROMEK arbeider spesifikt mot masseproduksjon.

HİDROMEK foretrekker aktuator LA25 til heving og senking av det elektriske motordekslet til HICON 7W, fordi det gir enkel tilgang til servicepunktene. LA25 ble valgt hovedsakelig på grunn av det kompakte designet.

Hvis du ønsker mer informasjon om aktuatorløsninger til utstyr for anleggsbransjen, kan du kontakte din lokale representant for LINAK.

Filer

TECHLINE produktoversikt

Oppdag det store utvalget av robuste og kraftige TECHLINE produkter. Bygget for å vare, for hardt arbeid og for tøffe forhold.

LINAK tester brosjyre

Hver eneste komponent i en aktuator utsettes for omfattende batteritester ved testsenteret hos LINAK. Les mer i denne brosjyren.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss