Kontakt oss her
Teknologi og trender

Velg den riktige kontrollboksen til ditt helseutstyr

LINAK kontrollbokser til aktuatorsystemer for helseutstyr er populære innenfor mange medisinske bransjer på grunn av det karakteristiske utseendet og de enkle monteringsløsningene. Men hvordan finner du den som er optimal for ditt bruksområde?

For å hjelpe deg med å finne den beste kontrollboksen for ditt bruksområde, har vi laget et verktøy for valg av kontrollboks;

LINAK® Control Box Selector

 

2-kanals

4-kanals

5-kanals


 

Analog
Ikke programmerbar

Kontrollboks CA30

120 W

Kontrollboks CA40

120 W

 

Analog / digital

CA63

200 W

 

Digital
Programmerbar

Kontrollboks CO61

200 W

 
CO65

280 W

Kontrollboks CO53

190 W

 
CO71

350 W

 

 

For systemer som krever 6-12 kanaler, anbefaler vi å bruke en portkoblingsboks PJ2 og en LINAK® CO-Link™.

 

Velg riktig antall kanaler
LINAK kontrollbokser for helseutstyr er enkle å identifisere. De har samme form og størrelse, samt mange verdiøkende funksjoner, som enkel kabelhåndtering og klassifiseringen IPX6 Washable DURA™ .

De fleste typer helseutstyr har vanligvis to til fire kanaler. Da kan du koble til en aktuator, en håndbetjening eller en verdiøkende funksjon med den nødvendige kraften. Finn ut hvor mange aktuatorer og funksjonaliteter du trenger, beregn den nødvendige kraften og velg deretter den kontrollboksen (eller kontrollboksene) som kan gjøre jobben.

OBS! Dersom du trenger flere kanaler, kan du doble antallet med en portkoblingsboks PJ2 og en LINAK CO-Link™.

Kraft nok til jevn og optimal ytelse
Kontrollboksene under "One World – One Box" yter fra 120 W til 350 W. Alle leveres med Switch-Mode Power Supply (SMPS), som gir deg høyere nytteeffekt – slik at du er sikret jevn og kontrollert bevegelse uansett belastning.

OBS! Dersom du trenger mer kraft, kan du doble effekten ved å bruke en LINAK CO-Link™.

Bruk OpenBus™ når du trenger det
Hovedforskjellen mellom å kjøre et analogt system og et OpenBus™ system er antall sikkerhetsfunskjoner du har tilgjengelig. LINAK OpenBus™ innebærer flere sikkerhetsfunksjoner og mange verdiøkende funksjoner. Noen av dem er underlagt lovpålagte standarder, og avhengig av ditt digitale oppsett, er OpenBus™ verdt å vurdere.

Verdiøkende funksjoner for effekt og komfort
Noen av funksjonene som kan ha betydning for ditt valg av kontrollboks, kan bidra til å øke helsepersonellets effektivitet eller til bedre ergonomi og pasientkomfort. Vanligvis kaller vi dette verdiøkende funksjoner. De omfatter alt fra trådløse håndbetjeninger til Under Bed Light og avanserte veiefunksjoner.

Dersom du har spørsmål om LINAK Control Box Selector eller om våre aktuatorsystemer, er du velkommen til å kontakte din lokale representant for LINAK.

 

LINAK eier konseptet "One World – One Box". Det betyr at uansett funksjoner og spesifikasjoner, kan du kombinere produkter fra hele vår portefølje og skape akkurat det systemet du trenger til ditt bruksområde. Control Box Selector er vår hurtigguide som hjelper deg med å finne den optimale kontrollboksen til ditt system.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.