Kontakt oss her
Teknologi og trender

Tilpasning - la sluttbrukeren se varemerket ditt.

Det er viktigere enn noen gang å være unik og bli lagt merke til. Hos LINAK® er tilpasning av produkter og løsninger på ingen måte noe nytt. Med f.eks. håndbetjeningen HC40 kan produsenter av komfortmøbler ta et stort steg fremover og bokstavelig talt plassere varemerkelogoen sin rett foran øynene til brukeren.

HC40 kan tilpasses slik at den gjenspeiler det varemerket du vil

Hos LINAK forstår vi godt hvorfor en sengeprodusent synes det er viktig å kunne tilby kunden et produkt som gjenspeiler deres varemerke. Vi har derfor gjort det enkelt for produsenten å gjøre varemerket synlig for sluttbrukeren. 

LINAK® håndbetjening HC40 er allerede unik, og i tillegg tilbyr vi en rekke tilpasningsbare valgmuligheter som gjør at du kan tilpasse din versjon og tilføye det varemerket du velger. Sluttbrukerne kryper sjelden under sengen for å sjekke at de faktisk har et kvalitetssystem fra LINAK, men vi vet at de ser håndbetjeningen! Derfor ønsker vi at de skal se ditt foretrukne varemerke på den!  

Under den daglige bruken vil de assosiere sengens komfort med det varemerket du har valgt!  

Plasser varemerket ditt der alle kan se det 
I likhet med de fleste andre håndbetjeninger fra LINAK kan HC40 merkes med fabrikkmerket, logoen eller navnet til ditt selskap – på batteridekselet, displayet eller begge steder. I tillegg kan du velge en farge på batteridekselet og baksiden som matcher den visuelle identiteten til selskapet ditt. Vi kan også tilføye et unikt mønster - som striper eller prikker - som blir assosiert med et bestemt varemerke. Varemerket er det første kunden ser! 

Kort fortalt kan du: 

  • Tilføye logo og/eller merkenavn
  • Velge farge eller mønster på batteridekselet og baksiden 

Tilføye din egen tekst på displayet
HC40-serien er en av de første seriene blant LINAK® håndbetjeninger som har fargedisplay, og varianten Advanced av henholdsvis HC40 FRAME™ og HC40 TWIST™ kan tilpasses på flere måter. Det er ikke bare produktets utside som umiddelbart assosieres med et varemerke - nå tilbyr vi også programvare som promoterer varemerket ditt. På skjermen til HC40 kan du vise en selvvalgt varemerkelogo i klare farger, slik at brukerne assosierer produktet med det varemerket fra det øyeblikket de slår på håndbetjeningen.

La brukerne motta personlige notifikasjoner
En annen mulighet med HC40 Advanced er at du kan lage notifikasjoner og selv avgjøre hvor ofte de skal vises for brukeren. Tenk deg å få hilsener som "God morgen, Martin" eller "Ha en fin dag, Julie!" på displayet til håndbetjeningen din. Dette er eksempler på standard notifikasjoner som tilføyes et navn. Tenk deg så at du kan forandre teksten til slagordet for en pågående kampanje eller til et slogan som assosieres med et bestemt sengemerke. Dette er direkte promotering av et varemerke i brukerens hånd, som oppleves unikt og personlig av han eller henne.


 

HC40

Wow-faktoren hos detaljistene!
Tenk deg wow-faktoren når en forhandler presenterer HC40 for en kunde: Han tar opp håndbetjeningen og og leser på skjermen: Ha en fin dag, Martin! Dette gir kunden en opplevelse av et gjennomtenkt produkt der også detaljene er viktige.

Før kundemøtet tilbakestilte selgeren HC40 til fabrikkinnstillingene og skrev inn kundens navn. Vi har gjort det enkelt å tilbakestille til fabrikkinnstillinger. Med noen få klikk tilbakestiller selgeren håndbetjeningen og har den klar til neste kunde.

Dersom du vil vite mer om HC40, kan du besøke nettsiden "HC40 – Designet med deg i tankene" eller kontakte din lokale representant for LINAK®.

LINAK håndbetjening HC40 FRAME for justerbare komfortsenger play-icon

LINAK håndbetjening HC40 FRAME™ for justerbare komfortsenger

LINAK håndbetjening HC40 TWIST™ for justerbare komfortsenger play-icon

LINAK håndbetjening HC40 TWIST™ for justerbare komfortsenger

HC40 Advanced Hvordan bruke og navigere play-icon

HC40 Advanced Bruk

HC40 Skifte av batterier play-icon

Slik skifter du batterier i LINAK håndbetjening HC40 FRAME ™

Tilbakestille HC40 til fabrikkinnstillinger play-icon

HC40 Advanced: Hvordan tilbakestille håndbetjeningen til fabrikkinnstillingen

HC40 Kom i gang play-icon

HC40 Advanced Kom i gang

HC40 Hvordan lagre favorittposisjoner play-icon

HC40 Hvordan lagre favorittposisjoner

HC40 Slik lagrer du hurtigtasten i displayet play-icon

HC40 Advanced Slik lagrer du hurtigtaster

Filer

HC40 FRAME™

Dette er en ny generasjon med håndbetjeninger for justerbare komfortsenger – designet med deg i tankene. HC40 FRAME™-versjonen har metallramme og har et annet utseende enn HC40 TWIST™.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss