Kontakt oss her
Teknologi og trender

Opplev en komfortseng med stille alarm.

Med LINAK® håndbetjening HC40 får du ikke bare grundig testet brukervennlighet og elegant design. Med variantene HC40 FRAME™ og HC40 TWIST™ kan brukerne velge å bli vekket om morgenen av skånsom massasje i stedet for en støyende vekkerklokke.

Opplev en komfortseng med stillealarm

Det er et kjent problem for mange. Vekkerklokken setter i gang tidlig om morgenen, og du rekker ikke å slå den på snooze eller slå den av før også partneren din våkner. Partneren din kunne egentlig sovet en time til og blir litt sur. En dårlig start på dagen.

Men denne situasjonen er det enkelt å unngå. Med LINAK® håndbetjening HC40 Advanced kan du tilby kundene dine en "stille alarm"*. Det er faktisk ganske enkelt. Når stille alarmen starter, høres bare en fjern summing av massasjemotorene, som forsiktig masserer kundens rygg til han eller hun våkner.

Opplev en komfortseng med stillealarm
 

Helt i tråd med offline-trenden
Et viktig aspekt ved utviklingen av håndbetjeningene HC40 – FRAME™ og TWIST™ – var svarene fra over 1000 brukere som deltok i en spørreundersøkelse. Stort sett ga de tydelig uttrykk for at de ønsket en håndbetjening med de RIKTIGE funksjonene – og ikke nødvendigvis så mange funksjoner. De ønsket bare de funksjonene som man kan trenge på soverommet. Ikke mer enn det.

Dette er sannsynligvis et uttrykk for den nye gleden ved å glipp av noe (JoMo/Joy Of Missing Out) og den generelle trenden til å gå offline , som vi ser blir stadig mer populær.

Det har ganske lenge vært vanlig å bruke vekkerklokken på smarttelefonen, og vi har innstilt alarmen når vi har gått til sengs. Det er derfor vi har gjort "stille alarm" til en standardfunksjon i variantene HC40 Advanced. Alt du trenger finnes i håndbetjeningen, slik at du kan slippe å ha smarttelefonen på soverommet.

Bygg merkevaren din – og gi brukerne en bedre start på dagen
Med HC40 Advanced kan merkevaren din aktivt støtte offline-trenden , og du kan tilby kundene dine oppsalg på sengene sine eller at de selv kan ha glede av funksjonen. En funksjon som sluttbrukerne virkelig synes er nyttig. Vi vet det – fordi vi har spurt dem!

Bygg en merkevare som skaper fred i hjemmet – få funksjonen "stille alarm" og ha glede av den hver dag.

*Funksjonen Stillealarm er bare tilgjengelig for systemer med massasjemotorer.

Med Stillealarm vekkes brukeren av massasje i stedet for en lydalarm. Med Stille alarm vekkes brukeren av massasje i stedet for en lydalarm.
 
LINAK håndbetjening HC40 FRAME for justerbare komfortsenger play-icon

LINAK håndbetjening HC40 FRAME™ for justerbare komfortsenger

LINAK håndbetjening HC40 TWIST™ for justerbare komfortsenger play-icon

LINAK håndbetjening HC40 TWIST™ for justerbare komfortsenger

HC40 Advanced - Hvordan stille og stoppe en stillealarm play-icon

HC40 Advanced: Hvordan stille og stoppe en stillealarm

Filer

HC40 FRAME™

Dette er en ny generasjon med håndbetjeninger for justerbare komfortsenger – designet med deg i tankene. HC40 FRAME™-versjonen har metallramme og har et annet utseende enn HC40 TWIST™.

HC40 TWIST™

Dette er en ny generasjon med håndbetjeninger for justerbare komfortsenger – designet med deg i tankene. HC40 FRAME™-versjonen har en unik vridd form som skiller seg fra HC40 TWIST™.

Utvid din komfortsone

Når det gjelder komfortsenger, forstår LINAK behovet for trygge og pålitelige aktuatorsystemer som fungerer dag etter dag. Systemet TWINDRIVE er det riktige systemet for sengeprodusenter.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss