Kontakt oss her
Teknologi og trender

Én søyle. Flere muligheter

Plassen teller: Fra hjemmekontor til kontorlandskap – å utnytte plassen på arbeidsplassen er viktig, og et ergonomisk, justerbart bord er en selvfølgelig løsning uansett hvor du arbeider. En løsning fra LINAK med en enkeltsøyle gir inspirasjon til begge typer arbeidsplasser.

Vi skaper ergonomisk design for alle arbeidsmiljø

Å designe for steder med begrenset plass er vanligvis ikke enkelt. Men ved å designe en løsning som er basert på en løftesøyle med integrert styring, kan du skape en kompakt bordløsning med et ekstremt rent, uforstyrret design.

Du bare designer en fot eller en veggmonteringsløsning, monterer bordplaten rett på løftesøylen, plugger i strømforsyningen og bordet er klart. Med en LINAK® løftesøyle er det enkelt å skape en helergonomisk løsning som passer overalt hvor den trengs - og som gir bevegelse og stil til ethvert miljø.

 

NOA bord - elegant design med bare én løftesøyle

Møbeldesigneren Tom Parfitt i Benchmark var på jakt etter en løsning som kunne egne seg hjemme, men fant ingen. Dermed utviklet han konseptet bak bordet Noa.

Noa er et ergonomisk sitte/stå-bord i naturmaterialer som har én løftesøyle og er ideelt for steder med begrenset plass. Les kundehistorien her.

Sitte/stå-bordet Noa fra Benchmark

 
 

Sjekk inn på kontorhotellet

Designtrender for kontoret beveger seg bort fra det tradisjonelle åpne kontorlandskapet. Nye løsninger som innebærer en mer skjermet arbeidsplass eller tidvis hjemmekontor, har blitt populære. Denne endringen viser at det er nødvendig med nye ergonomiske løsninger for å bevare eller forbedre arbeidsforholdene og helsen til den nye generasjonen av fleksible kontorarbeidere.

Moderne kontorlandskap med ergonomiske og fargerike, justerbare bord - som settes i bevegelse av LINAK løftesøyler.

 

En alternativ tilnærming til den nye arbeidsmodellen er kontorhotellet, en løsning som er spesielt egnet for teknologiske selskaper der de ansatte sjelden behøver å være fysisk tilstede. "Hot-desk" arbeidsstasjoner (som de ansatte bytter på å bruke) som opptar minimalt med plass, bord for telefonbokskontor og bord som enkelt kan flyttes til nye steder når en gruppe trenger det, vil bli stadig mer populært – og det samme gjelder muligheten for justerbare og ergonomiske løsninger som er tilpasset stadig nye brukere.

Akustiske telefonbokskontorer og skjermede møtepods for to personer, samt isolerte arbeidsstasjoner for oppgaver som krever dyp konsentrasjon, blir stadig vanligere. Dette er ideelle bruksområder for en ergonomisk og kompakt bordløsning som er basert på én løftesøyle.

 
 

Tilby friheten som er en batteridrevet løsning innebærer

Når du ikke må ta hensyn til en kabel, kan bordet plasseres nesten hvor som helst. For auditorier eller travle passasjer der kabler kan utgjøre en snublerisiko, er det ideelt med en løsning med et høykapasitets litium-ion batteri, som er enkel å flytte fra sted til sted.

 
 

Integrert styring. Plassbesparende. Enklere sammenstilling
Ved å bruke en løftesøyle med integrert styring får du en kompakt bordløsning med et rent, uforstyrret design.

Du bare kobler et betjeningspanel direkte til løftesøylen og tilføyer en ekstern strømforsyning (120 V, 230 V eller flerspennings), og bordet er klart til bruk.

 
 

Ett ben - ingen kompromisser når det gjelder design, ytelse eller ergonomi

Trendene er tydelige – og teknologien finnes; DL18 IC PLUS løftesøyle har usynlige glideføringer og avrundede kanter for et ekstra rent design. Monter Kick & Click™ toppramme på løftesøylen for enkel montering til bordplaten. Velg blant et stort utvalg av betjeningspaneler for intuitiv høydejustering, og velg en ekstern SMPS strømforsyning (230 V eller 120 V).

Tilføy en fot, et fundament, eller en veggmonteringsløsning, velg ønsket bordplate og du har et komplett bord som er klart til bruk og ideelt for dagens forretnings- og designtrender.

I tillegg får du de vanlige funksjonene fra LINAK, som “myk start og stans”, som du kjenner fra bordsystemene med to parallelle løftesøyler - og tilgang til vårt brede utvalg av betjeningspaneler for enkel og intuitiv justering, inkludert den prisvinnende (Red Dot) DPG1C eller DPH og DPT, som enkelt kan integreres i den bordplaten du velger.

 

Vi vil alltid støtte deg

Med LINAK som samarbeidspartner får du førsteklasses support og industriledende kvalitet. Med 30 lokale salgskontorer er vi i nærheten av deg og markedet ditt og er alltid klare til å dele vår ekspertise, som er basert på global erfaring, slik at selskapet ditt forblir konkurransedyktig.

Finn din lokale representant for LINAK her.

 

 

Så lite at det passer inn, men stort nok til at jeg får den arbeidsplassen jeg trenger
Med COVID 19 har hjemmekontor blitt vanligere, men etter at nyhetens interesse for det nye arbeidsmiljøet har dabbet av, har det blitt tydelig at vi trenger samme grad av ergonomisk fleksibilitet hjemme som på vårt vanlige kontor, for å kunne være like effektive.

Hans Jørgen Kloster Klein er senior manager hos LEGO. Det siste året har han vennet seg til å ha hjemmekontor – og har skapt et arbeidsmiljø som fremmer både helse og produktivitet.

“Plutselig jobbet jeg fulltid hjemmefra. En rask og enkel løsning var å bruke spisebordet som arbeidsbord og å rydde bort laptoppen når familien kom hjem om ettermiddagen. Men det varte ikke lenge før jeg begynte å kjenne ubehag ved å sitte ved spisebordet hele dagen. Jeg savnet det høydejusterbare bordet mitt på kontoret hos LEGO, og jeg savnet også en dedikert arbeidsplass hjemme,” sier Hans.

“Min løsning var et kompakt elektrisk høydejusterbart sitte/stå-bord som ble plassert i et hjørne på soverommet. Det er så lite at det passer inn, men stort nok til at jeg får den arbeidsplassen jeg trenger – inkludert en ganske stor skjerm. Betjeningen jeg styrer bordet med, er svært intuitiv å bruke når jeg ønsker å skifte stilling – og jeg bruker appen på telefonen min for å flytte bordet opp eller ned til forhåndsinnstilte posisjoner,” tilføyer han.

Kontorbord for hjemmekontoret - med én løftesøyle
 

“Denne enkle løsningen innebar to umiddelbare fordeler: for det første har jeg nå en dedikert arbeidsplass og slipper å pakke alt bort på slutten av dagen - og for det andre har jeg mulighet til å skifte mellom sittende og stående stilling gjennom dagen, noe som er bra for ryggen min. Og det er også en annen bonus som jeg ikke var klar over – kollegene mine sier at stemmen min høres mye bedre ut når jeg står,” ler han.

Les mer

 

 
Ta med deg ergonomien hjem fra kontoret

Ta med deg ergonomien hjem fra kontoret!
I vår nye hverdag har mange flyttet seg fra kontorbordet til kjøkkenbordet. Og selv om den globale utviklingen skulle la oss gå tilbake til kontoret, har hjemmekontoret definitivt kommet for å bli. Dr. Mark Benden og Martha Parker ved Texas A&M University Ergo Center har mange gode råd til alle som nå og i tiden fremover møter på utfordringene ved å jobbe hjemme.
Les mer...

 

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.