Kontakt oss her
Nyheter 5. juli 2022

Setter beskyttelse i frontlinjen

Etter hvert som nye COVID-varianter dukker opp, er fortsatt hygiene avgjørende innenfor dagens helsevesen. Med LINAK Protect™ fortsetter vi å utvikle løsninger som minimerer mikrobiell infeksjon via kontaminerte overflater. Det siste tilskuddet til sortimentet vårt er fremst i kampen med et ekstra lag beskyttelse på produktene som sluttbrukerne håndterer mest – og som utgjør den største risikoen for krysskontaminering.

LINAK Protect™ - Legehender på sidegrinden til en sykehusseng.

Minimerer risikoen ved hvert kontaktpunkt

Håndbetjeningene HB80 og ACO Attendant Controller har nå en spesialbehandlet overflate med antimikrobielt additiv. I kombinasjon med eksisterende avtørkingsprosedyrer kan dette ekstra beskyttelseslaget motvirke bakterier som kan kontaminere overflatene på enhetene. Antimikrobiell beskyttelse er et viktig tilskudd til ethvert hygieneregime og utgjør en ekstra barriere mot infeksjon.

Del av et større bilde

Antimikrobiell beskyttelse alene kan selvfølgelig ikke stoppe krysskontaminering. Men i kombinasjon med vanlig praksis som hyppig håndvask, avtørking, vasking og desinfeksjon, kan det bidra til å redusere forekomsten av infeksjon. Som en del av LINAK Protect™ porteføljen gir det bedre beskyttelse helt fra første kontaktpunkt.

En kontinuerlig selvpålagt forpliktelse til hygiene

I mer enn 25 år har vi bidratt til å forebygge infeksjoner ved hjelp av produkter som tåler vask og desinfeksjon om igjen og igjen– og for noen år siden løftet vi standarden for langvarig hygiene med vårt utvalg av DURA™-komponenter, som er 5 ganger mer holdbare enn det de eksisterende standardene krever. Vi vil fortsette å utvikle produkter - fra spyletett til ekstra maskinvaskbar - som reduserer risikoen for infeksjon forårsaket av kontaminerte overflater. Våre nye håndbetjeninger med antimikrobiell beskyttelse representerer det siste fremskrittet i vårt kontinuerlige arbeid for å møte morgendagens utfordringer innenfor helsesektoren.

Du finner mer informasjon om LINAK Protect™ på: www.linak.com/washability

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss