Kontakt oss her
Nyheter 3. februar 2020

Det gjør ikke noe om du sovner foran TV-en på soverommet

LINAK® lanserer håndbetjening HC40 med den nye funksjonen "Sleep Timer". Variantene Advanced av HC40 FRAME™ og HC40 TWIST™ vil ha denne nye funksjonen som standard. Den vil øke nytteverdien for kundene og vil gi sengeprodusentene en ekstra anledning til å promotere varemerket sitt som en leverandør av god søvn!

De fleste har opplevd å sovne mens de har lest en bok eller sett på TV i sengen. Plutselig våkner du midt på natten, fremdeles sittende i sengen og med numne ben og vond nakke etter flere timer i en ubehagelig stilling.

Og du er ikke alene om det. Før vi utviklet den nye LINAK® håndbetjening HC40 utførte vi en omfattende spørreundersøkelse blant brukere av justerbare komfortsenger, og mange av svarene gjaldt det mange brukere opplever; at de noen ganger sovner når de ser på TV i sengen.

Tilpasset det virkelige livet
Brukere av justerbare komfortsenger skal selvfølgelig ikke ha det ukomfortabelt. Derfor utviklet vi en funksjon som løser problemet. Det er en sleep-timer som ikke er så ulik den mange TV-er har. På lignende måte som TV-en kan innstilles slik at den slår seg av etter et visst antall minutter, kan sengen innstilles slik at den kjører til "soveposisjon" etter et visst antall minutter. Det er dette vi kaller "Sleep Timer"*.

Funksjonen er meget enkel å bruke og løser problemet mange brukere av justerbare komfortsenger tenker på;"Hva om jeg sovner i sittende stilling?"

Det gjør ikke noe om du sovner foran TV-en på soverommet
 

La varemerket ditt bli assosiert med en god natts søvn
Brukerens oppfatning av et varemerke blir opprettholdt eller forbedret av LINAK® HC40 håndbetjeninger – HC40 FRAME™ og HC40 TWIST™. Varianten Advanced av begge håndbetjeningene har "Sleep Timer" som standard og vil øke nytteverdien for deg og dine kunders eksklusive senger.

Kundene er utvilsomt villige til å betale for bedre søvnkvalitet, og det beste salgsargumentet her er hvor bekvemmelig det er. Du vil kunne tilby enda en funksjon som kundene virkelig synes er nyttig. Vi vet det, fordi vi har spurt brukerne!

La varemerket ditt stå for bekvemmelighet, og hjelp mennesker til å oppnå bedre søvnkvalitet – det vil faktisk gi dem et bedre liv!

Både HC40 TWIST™ Advanced og HC40 FRAME™ Advanced kan leveres med funksjonen sleep-timerBåde HC40 TWIST™ Advanced og HC40 FRAME™ Advanced kan leveres med funksjonen sleep-timer.
 

*Sleep-timer krever at automatisk kjøring er aktivert. 

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.