Nyheter 16. september 2019

Ny kontrollboks CA63 – det beste fra både analoge og digitale systemer

Til OEM-leverandører som produserer justerbart helseutstyr med mer avanserte funksjoner, som parallellkjøring, anti-kollisjonssystem og minneposisjoner, tilbyr LINAK nå en kontrollboks med Bluetooth®-funksjonalitet.

LINAK® har introdusert den splitter nye analoge kontrollboksen CA63 for et bredt spekter av justerbart helseutstyr. Den har samme størrelse og kompabilitet som CO61 fra OpenBus™-familien Den innebærer imidlertid andre valgmuligheter enn kontrollboksene i CO-serien.

Opplev større fleksibilitet når du designer produkter
For OEM-leverandører som trenger et aktuatorsystem der de kan integrere for eksempel sin egen håndbetjening og/eller fotbryter, er CA63 et opplagt valg. Analog input gjør det enklere å bruke din LINAK® håndbetjening – eller din egen – og mikroprosessoren gjør det mulig å kontrollere CA63 på mange forskjellige måter. For eksempel med et enkelt analogt system med 4 kanaler eller ved å tilføye flere avanserte funksjoner på samme håndbetjening – bare med noen få endringer i programvaren! 

Trådløs Bluetooth®-teknologi – mange nye muligheter
CA63 har Bluetooth for trådløs betjening. Du kan nå betjene ditt system fra LINAK med en trådløs håndbetjening eller fotbryter. Du kan til og med bruke en trådløs og en kablet håndbetjening samtidig.

Dra nytte av seriens funksjoner
Den nye analoge kontrollboksen har mange av de samme fordelene når det gjelder kraft, sikkerhet og vaskbarhet, som vi kjenner fra kontrollboksene i CO-serien, f.eks. CO61 og CO71. Den leveres med samme 200 W SMPS som CO61 og har også IP-grad IPX6 Washable DURA™. Denne kontrollboksen skaper de velkjente jevne bevegelsene og oppfyller i tillegg alle våre krav til enkel installering og montering. Dersom du kobler portkoblingsboks PJ2 til din CA63, kan du bruke totalt seks kanaler.

Dersom du vil vite mer om den nye analoge kontrollboksen CA63 for moderne medisinsk utstyr, er du velkommen til å kontakte din lokale representant for LINAK®

 

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.