Kontakt oss her
Nyheter 10. september 2019

Desk Sensor™ 1 - en ny kollisjonsbeskyttelse for moderne kontorbord

LINAK lanserer en helt ny antikollisjonsløsning for bord. Den nye gyroskopbaserte løsningen kalles Desk Sensor 1, og den registrerer både harde og myke hindringer og integreres lett med de fleste LINAK® bordsystemer.

Den er mindre enn din normale USB-nøkkel - omtrent på størrelsen med kulepennhetten din. Det er den helt nye LINAK Anti-Collision™ løsningen kalt Desk Sensor 1 (DS1) Den integrerer nesten alle LINAK systemer for bord og er designet for Plug & Play™, og gjør den lille enheten lett å legge til ditt LINAK bordsystem.

Intelligent gyroskopisk enhet registrerer myke og harde hindringer
Hjørnestenen ved denne nye og intelligente måten å gi bordsbeskyttelse på er en sensitiv gyroskop-enhet inne i DS1. Det gjør at den lille og kompakte plug-in adapteren (DS1) selv kan oppdage den minste tilting av bordplaten - uansett om bordet heves opp eller ned. Når den oppdager selv den minste tilt, stopper bevegelsen og kjøres i motsatt retning for å unngå kollisjon og skade på bordet eller kollisjonsobjektet.

En annen fordel ved den nye Desk Sensor 1 Anti-Collision-løsningen er at den både oppdager harde og myke hindringer. Enten bordet er i ferd med å støte på en kaffekopp som er plassert på en sokkel under bordet eller treffer på en polstret kontorstol, oppdager bordet umiddelbart dette og reagerer ved å stoppe bordet og reversere retningen.

Desk Sensor 1 er koblet til CBD6S kontrollboks

Plug & Play - bare plugg inn DS1 i bordet
Å inkludere DS1 Anti-Collision-enheten i ditt LINAK bordsystem er enkelt. For standardsystemer med en kontrollboks CBD6S kobler du bare enheten inn i kontrollboksen, og bordet har Anti-Collision installert.

For systemer som bruker DL IC (integrert styring) løftesøyler, kan DS1 integreres med en T-kontakt og en seriekabel.

 

Fungerer med eksisterende anti-kollisjonsløsninger - og uten
Eventuelt kan Desk Sensor 1 kombineres med den velkjente PIEZO ™ Anti-Collision™-teknologien, noe som sikrer et enda høyere nivå av anti-kollisjon.

Du kan lære mer om vår anti-kollisjonsløsning for kontorbord på nettsiden vår "Teknologi og trender"

For henvendelser om DS1 og hvordan det kan forbedre din elektriske høydejusteringsløsning, vennligst kontakt ditt lokale LINAK® kontor.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.