Kontakt oss her
Nyheter 25. juni 2019

LINAK lanserer et nytt BA16-batteri og oppdaterer BA19

Det er også lansert et nytt batteri i serien med LINAK batterier, til bruk i justerbart utstyr i helsevesenet. BA16 er nytt medlem i backupserien med batterier for utstyr som ikke kan vaskes. Samtidig oppdaterer LINAK den nåværende versjonen av BA19.

Batteriboks BA19 og BA16

For å tilby kundene en optimal batteriløsning for mobilt medisinsk utstyr, lanserer LINAK nå et nytt blybatteri – BA16. Selv om det ser litt annerledes ut, er det på mange måter et søsken til BA19, som mange produsenter av sykehus- og sykehjemssenger allerede er godt kjent med.

Identiske egenskaper for ulike krav
På mange måter har LINAK®-batteriet BA19 satt standarden på markedet med hensyn til vaskbarheten. Det ble laget for applikasjoner som ofte vaskes ved høye temperaturer og med kraftige vaskemidler. Men det er ikke alltid nødvendig med denne ekstreme standarden, som kalles for IPX6 Washable DURA ™.

Derfor tilbyr LINAK BA16-batteriet. Den leveres med de samme funksjonene som BA19, men oppfyller "bare" IP-nivået til IPX6. Det er ideelt for applikasjoner som bare trenger å vaskes av med en oppvridd klut.

Funksjoner som forbedrer sikkerheten
BA16 har også en intelligent LED-ladeindikator. Det gjør at systemets kontrollboks kan overvåke batterikapasiteten til enhver tid og gi informasjon om strømstatus.

BA16 leveres også med en summefunksjon som gjør det mulig å oppdage lav spenning. Det reduserer risikoen for at utstyret plutselig er uten strøm.

PCP-oppdatering for å sikre full kompatibilitet
Det nødvendig med en oppdatering av Power Communication Port (PCP) for å sikre at batteriene er bakoverkompatible og at eierne får alle fordelene ved intelligente systemløsninger. BA16 er som BA19 designet for å gi strøm til både analoge og OpenBus ™-systemer, tilpasset vårt "En verden - en boks'-konsept.

Hvis du vil ha mer informasjon om BA16, BA19 og PCP-oppdateringene, kan du kontakte din lokale representant for LINAK.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss