Nyheter 12. juni 2019

LINAK har lansert den nye håndbetjeningen HC40

Gikk du glipp av lanseringen? Under varemessen Interzum 2019 i Cologne i Tyskland lanserte LINAK en helt ny serie med håndbetjeninger til systemer til komfortsenger. Vi er overveldet over hvor positivt HC40 er blitt mottatt, og det brukerorienterte designet kan endre markedsstandarden fullstendig.

De heter HC40 TWIST™ og HC40 FRAME™. To unike design som begge finnes i en standard og en avansert variant, utgjør en hel serie av nye LINAK® håndbetjeninger som sørger for enkel justering av både standard og avanserte sengesystemer.

Serien HC40 ble introdusert på varemessen Interzum 2019 i Cologne i Tyskland, og mottakelsen var overveldende positiv. Mange hadde spørsmål om det enorme arbeidet som ligger bak de to designene.

Vi startet med en omfattende brukerundersøkelse
Vi vet at vår suksess er avhengig av tilbakemeldinger fra brukere og kunder. Prosessen med å utvikle håndbetjening HC40 startet derfor med en omfattende brukerundersøkelse. Kombinert med vår markedskunnskap ble resultatet en serie av håndbetjeninger som setter en mye høyere standard for innsamling av innspill fra sluttbrukere og for tilpasning og personalisering av komfortmøbler generelt.

Dette er en håndbetjening som er "designet med deg i tankene" - og som er helt forskjellig fra det du har sett før!

De besøkende på messen var svært positive til serien HC40. På Interzum opplevde vi at alt det harde arbeidet betalte seg. De besøkende på messen var svært positive til serien HC40.
 

Dersom du ønsker mer informasjon, kan du lese den offisielle pressemeldingen om lansering og besøke nettsiden om HC40 på: www.linak.no/hc40.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.